GTA 6: FOTO cu Presupusa Harta Noua pentru Misiuni Speciale

GTA 6 intermediar

GTA 6 are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta, mai exact o noua harta care se presupune ca ar prezenta lumea virtuala in care ar urma sa se desfasoare actiunea jocului pe care Rockstar Games il dezvolta in momentul de fata si care nu va fi lansat totusi prea curand.

GTA 6 ar urma sa aiba doua locatii distincte in care ar trebui sa se desfasoare actiunea dupa ce jocul va fi lansat in mod oficial, iar diverse zvonuri aparute pana acum sugerau faptul ca urmeaza sa avem inclusiv o insula pe care ar trebui sa se desfasoare o parte dintre actiune.

GTA 6 ar urma sa aiba un oras mare si o zona adiacenta uriasa in care actiunea se va desfasura, insa zvonurile din ultimele saptamani au sugerat faptul ca urmeaza sa fie inclusa inclusiv o locatie speciala in care vor exista misiuni pentru trafic de droguri.

GTA 6 ar urma sa aiba aceasta locatie speciala undeva prin America de Sud, adica o insula in care vom interactiona cu alti traficanti de droguri, din care ar trebui sa putem cumpara marfa pe care sa o vinde mai departe in orasul principal, si nu doar atat.

GTA 6 intermediar harta

GTA 6 va avea totul gandit intr-un mod foarte complex pentru jucatorii care sunt dornici sa profite de ceea ce a fost gandit de catre Rockstar Games, astfel ca urmeaza sa doar sa vedem cat de interesante vor fi toate aceste noutati la care compania lucreaza de ceva vreme deja.