DACIA Duster 3: Decizia UIMITOARE Legata de Generatia Noua

DACIA Duster 3 profit

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care DACIA vrea sa le vanda pentru clientii din intreaga lume, iar astazi aflam ceva ce pare complet incredibil chiar si in contextul global actual. Mai exact, cei de la Renault si DACIA ar fi decis sa opreasca vanzarile modelului de generatie a 2-a in India, urmand ca DACIA Duster 3 sa ii ia locul acolo la o data care inca nu este cunoscuta, nici macar cu titlu de zvon, de catre presa indiana care anunta asta.

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri ale DACIA care vine cu foarte multe schimbari in raport cu modelele actuale vandute de catre cei de la DACIA, si se pare ca lansarea ar putea fi grabita. Presa din india nu ofera prea multe detalii cu privire la decizia care e luata pentru SUV-urile romanesti, dar DACIA Duster 3 a fost zvonita pentru lansare undeva prin 2024, sau 2025, insa DACIA nu a exclus avansarea lansarii daca piata o va cere.

DACIA Duster 3: Decizia UIMITOARE Legata de Generatia Noua

DACIA Duster 3 este un upgrade atat de masiv incat lansarea nu poate fi grabita prea mult, iar informatiile care vin in India par in complet contrast cu ceea ce fac DACIA si Renault in momentul de fata. Pe piata din Europa a fost lansata o versiune facelift a DACIA Duster, una care aduce noutati care au fost incluse in modelele vandute in India, exceptie facand ceea ce a fost preluat de la Logan 3, iar DACIA Duster 3 ar urma sa inlocuiasca absolut toate aceste modificari.

DACIA Duster 3 lansata mai devreme cu actualel modele scoase de la vanzare, in special intr-o piata preacum cea indiana, pare o schimbare mult prea radicala chiar si pentru DACIA sau Renault. E mai posibil ca versiunea facelift a actualei generatii DACIA Duster sa fie lansata acolo decat sa vedem DACIA Duster 3 prea curand, insa pana la urma orice e posibil, mai ales ca generatia noua ar putea fi lansata acolo si peste 3 ani din moment ce nu se spune cand ar putea aparea.

DACIA Duster 3 va fi o noua generatie de SUV-uri de la DACIA care va semana foarte mult cu modelul Bigster si va aduce foarte multe dotari de la Logan 3, asa ca ramane doar sa vedem ce anume vom primi.