Raiffeisen Bank: Mesajul Oficial, ce le Transmite Clientilor

Raiffeisen Bank telefon

Raiffeisen Bank are un nou mesaj oficial pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa faca ceva ce vine ca o veste foarte buna in aceasta perioada in care multi clienti sunt prin vacante. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa actualizeze aplicatia RaiPay, cea care permite efectuarea de plati cu telefonul, ea fiind disponibila exclusiv pentru utilizatorii de telefoane Android, singurii care nu au alta solutie decat aceasta aplicatie mobila.

Raiffeisen Bank a facut totul fara sa anunte in prealabil care ii sunt planurile si doar a publicat un mesaj pentru clientii din toata Romania care beneficiaza de acest serviciu special chiar acum. Actualizarea pe care Raiffeisen Bank a lansat-o pentru aplicatia RaiPay ar trebui sa imbunatateasca semnificativ experienta de utilizare de care au parte clientii, ea rezolvand probleme de functionare, dar imbunatatind si in acelasi timp performantele generale oferite.

Raiffeisen Bank: Mesajul Oficial, ce le Transmite Clientilor

Raiffeisen Bank isi actualizeaza in mod regulat aplicatia pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, iar asta pentru ca vrea sa se asigure de faptul ca toti clientii sai se bucura de ceea ce ofera ea. Avand in vedere ca Raiffeisen Bank nu a adoptat inca suport pentru Google Pay pentru clientii care au telefoane cu sistem de operare Android, alta solutie pentru a face plati cu telefonul nu exista in momentul de fata, asa ca nu au de ales deocamdata.

Raiffeisen Bank le permite oricaror clienti sa beneficieze de functionalitatea pe care aceasta aplicatie o ofera in momentul de fata, deci nu trebuie decat sa activati suportul pentru ea oricand aveti nevoie. Activarea se poate face chiar si de la distanta de catre clientii Raiffeisen Bank care sunt dornici de asa ceva, deci nu trebuie decat sa o descarcati din Google Play Store si sa treceti prin procesul care permite activarea functionalitatii pe care o are.

Raiffeisen Bank isi distribuie in mod gratuit aplicatia RaiPay prin intermediul Google Play Store si este recomandat sa o instalati exclusiv de acolodaca sunteti cu adevarat interesati sa o folositi.