Decizia WhatsApp pentru Telefoane, ce Schimbare a Facut Acum

Decizia WhatsApp

WhatsApp a luat o decizie foarte importanta care continua sa ne arate cat de interesata este compania din spatele platformei de mesagerie sa ne ofere doar cea mai buna experienta de folosire a ei. Mai exact, WhatsApp a decis sa extinda din nou procesul de testere in versiune beta a sistemului care ne ofera posibilitatea de a utiliza contul principal din platforma in mai multe dispozitive, logarea fiind posibila in maxim 5 alte terminale, dintre care unul singur poate fi un telefon.

WhatsApp a lucrat pentru o perioada foarte lunga de timp la aceasta foarte mare schimbare pe care foarte multa lume o asteapta de ani si ani de zile, ea fiind foarte aproape de a fi lansata. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, cei de la WhatsApp vor explica foarte clar cum anume va putea fi folosit acest sistem nou de catre utilizatorii din toata lumea pentru a discuta prin platforma de pe pana la maxim 5 dispozitive fara a avea telefonul principal conectat la internet.

Decizia WhatsApp pentru Telefoane, ce Schimbare a Facut Acum

Decizia WhatsApp testare

WhatsApp permite acum folosirea platformei de pe mai multe dispozitive prin aplicatiile sale, sau WhatsApp Web, dar numai daca telefonul pe care am creat contul are o conexiune de internet activa. Aceasta limitare va disparea de indata ce acest nou sistem va fi lansat, si vom putea chiar sa ne logam inclusiv de pe un alt telefon, deci ar trebui sa putem folosi acelasi cont WhatsApp de pe doua telefoane iPhone, doua Android, sau un iPhone si un Android, totul fara a fi obligati sa utilizam aplicatii terte care e posibil sa ne aduca interdictia in platforma.

WhatsApp spune totusi ca folosirea acestui sistem ar putea afecta performantele platformei, adica probabil rapiditatea cu care sunt trimise mesajele, poze, clipurile video. Nu este exclus sa existe probleme de performante inclusiv in ceea ce priveste apelurioe audio/video facute prin WhatsApp, dar deocamdata nu stim foarte multe despre asta pentru ca numarul celor care pot testa noul sistem este foarte limitat de companie.

WhatsApp se pregateste intens pentru a lansa acest nou sistem pentru toata lumea, asa ca va fi interesant de vazut cand anume il vom primi, si daca va fi pe masura asteptarilor noastre.