Netflix: Schimbarea RADICALA Generata de o Problema Uriasa

Netflix tineri

Netflix se pregateste sa faca o schimbare radicala pentru platforma sa de streaming video la cerere, ea fiind fortata de catre o problema uriasa pe care mai nimeni nu a anticipat-o pana in momentul de fata. Se pare ca in zilele urmatoare cei de la Netflix vor anunta cel mai mic numar trimestrial de abonati noi din ultimii 10 ani, analistii estimand ca doar 1 milion de persoane au decis sa isi faca un cont in platforma in trimestrul al doilea al acestui an.

Netflix are aici parte de o problema colosala pe care nimeni nu o anticipa in special in aceasta perioada prin care trece intreaga omenire, dar ea va aduce si o schimbare radicala. Mai exact, cei de la Netflix n-au mai reusit sa atraga tinerii catre platforma de streaming video la cerere, exact segmentul care a sustinut cresterea pana la peste 200 de milioane de abonati care platesc lunar pentru acces la continut, publicul varstnic nefiind interesat de platforma.

Netflix: Schimbarea RADICALA Generata de o Problema Uriasa

Netflix are o problema aici pentru ca publicul tanar pare sa nu mai fie interesat de continutul disponibil acum, chiar daca in 2020 compania a inregistrat cresteri record ale numerelor de abonati. In T1 2021 Netflix si-a ratat tinta de abonati noi atrasi la platforma, iar in T2 se va intampla acelasi lucru, astfel ca per total platforma de streaming vrea sa faca de acum continut nou si pentru publicul varstnic, chiar daca o buna parte din acesta nu prea sta online.

“Netflix a devenit victima propriului succes. Este o piață atât de mare în multe dintre teritoriile sale mai stabilite, încât a abonat deja în mare măsură tot publicul tanar.”

Netflix va avea o munca extrem de grea sa convinga persoanele cu varste de peste 40/50 de ani sa-si faca un cont in platforma sa, dar sa si aleaga continut potrivit care sa convinga oamenii sa faca asta. In ciuda acestui lucru, cei de la Netflix nu prea au de ales decat sa se adreseze mai serios si celor care pana acum au fost intr-o buna masura ignorati de catre strategia de crestere pe care platforma de streaming video la cerere a avut-o pana acum.

Netflix are metode prin care sa-si duca la indeplinire obiectivele, doar ca va fi nevoie de o perioada de asteptare pana cand numarul de abonati va creste din nou substantial.