ING Bank: Important Anunt Oficial, ce da GRATUIT Clientilor

ING Bank epic

ING Bank incearca sa ii bucure pe clientii sai din toata Romania cu surprize grozave de care ei sa vrea sa profite, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre ceea ce ofera gratuit acum. Pentru clientii carora le plac vacantele, cei de la ING Bank s-au gandit sa le ofere posibilitatea de a castiga o vacanta in Romania in valoare de 1500 de euro, locatia fiind la alegerea celor care vor castiga in cadrul acestui concurs organizat de banca.

ING Bank vine cu aceasta surpriza grozava la doar cateva saptamani dupa ce a avut o promotie similara disponibila pentru clientii sai din toata Romania, ei putandu-se bucura atunci de vacante oferite gratuit in tara. Acum cei de la ING Bank vin cu o alta promotie interesanta, in cadrul careia ofera in mod gratuit posibilitatea de a beneficia de o experienta epica intr-o locatie din tara noastra, una pe care castigatorul o poate alege de pe un website recomandat de catre banca.

ING Bank: Important Anunt Oficial, ce da GRATUIT Clientilor

ING Bank aloca 1500 de euro pentru aceasta experienta epica pe care clientul castigator o poate alege, iar el poate participa la ea impreuna cu o alta persoana pe care o poate alege singur. Din pacate doar un singur premiu de acest gen este oferit de catre ING Bank pentru un norocos client, dar pentru participare nu exista conditii prea complicate, astfel ca foarte multa lume se poate inscrie pentru a castiga ceea ce este oferit de banca.

ING Bank explica pe contul sau de Instagram ce trebuie sa faca orice client care este dornic sa profite de aceasta promotie speciala, astfel ca nu trebuie decat sa mergeti acolo si sa urmati pasii. In doar cateva secunde va puteti inscrie pentru a participa la promotia speciala pe care o desfasoara cei de la ING Bank in momentul de fata, iar daca va grabiti ati putea fi printre primii inscrisi pentru a profita de tot ceea ce a pregatit banca pentru noi de aceasta data.

ING Bank desfasoara aceasta promotie speciala doar pana in data de 1 august in Romania, asa ca mai veti doar cateva zile pentru a va inscrie si a avea sansa de a castiga premiile.