Netflix: Anunt Surpriza, ce Credeau Abonatii ca e IMPOSIBIL

Netflix sport

Netflix are un anunt surpriza pentru abonatii sai din toata lumea, iar asta pentru ca de la platforma de streaming video la cerere vin o serie de informatii care pareau complet imposibile. Mai exact, cei de la Netflix spun ca nu este exclus ca in viitorul nu foarte indepartat sa decida sa transmita inclusiv evenimente sportive in direct, ceva ce nu parea posibil vreodata in cadrul acestei platforme, dar iata ca se intampla si schimbari de acest gen.

Netflix face o serie de schimbari foarte importante in lunile urmatoare pentru ca si-a ratat intr-o foarte mare masura obiectivele privind cresterea numerelor de abonati, asa ca lucreaza la schimbari semnificative acum. Cei de la Netflix vor sa lanseze jocuri pentru abonatii care folosesc platforma din toata lumea, insa separat de asta se pare ca se uita si spre posibilitatea de a transmite in direct evenimentele sportive importante cu audienta globala, sau doar din SUA.

Netflix: Anunt Surpriza, ce Credeau Abonatii ca e IMPOSIBIL

Netflix spune ca a avut succes cu filmele si documentarele care au avut legatura cu sportul, un semn clar ca exista destui abonati care sunt interesati de continut de acest gen in cadrul platformei. Acesta este un punct de plecare pentru a cumpara drepturi de transmisie inclusiv pentru evenimente sportive, chiar daca ele nu sunt nici pe departe ieftine, iar pentru asta ar putea fi oferite inclusiv extraoptiuni speciale pentru a vedea acest tip de continut.

“Succesul nostru cu proprietățile adiacente sportului, cum ar fi F1 Drive to Survive, Deaf U și, cu siguranță, documentul Michael Jordan, toate acestea sunt exemple, cred, ale platformei și a ceea ce poate face pentru a construi entuziasm pe ceea ce este deja văzut să fie o afacere enormă. Deci, ceea ce este bine pentru noi este că am putea aplica aceleași tipuri de excelență creativă la povestirea din spatele acestor sporturi, personalitățile din spatele acestor sporturi, drama care se întâmplă în afara camerei. Și fanii, nu numai fanii adânci, sunt obligați să vadă mai mult, dar pot aduce oameni noi în acest sport. Deci, credem că este destul de interesant. Credem că este – îl vom explora în continuare.”

Netflix vorbeste depsre formula 1, jocurile olimpice, sau chiar turneele de tenis, insa daca va decide sa transmita evenimente in direct, atunci sigur se va uita si la fotbal american, baschet, sau meciurile de fotbal. In toate aceste categorii exista destule evenimente care pot fi transmise de catre Netflix cu o audienta destul de mare la nivel global, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de decizie va fi luata in acest sens de catre compania americana.

Netflix are foarte multe idei pentru a atrage mai multi abonati in cadrul platformei sale, asa ca ramane sa vedem doar care dintre ele va avea succesul cel mai mare in final.