Samsung GALAXY S22: Noua Confirmare a unei Schimbari Majore

Samsung GALAXY S22 energie

Samsung GALAXY S22 are confirmata o schimbare extrem de importanta pe care foarte multa lume o asteapta de si mai multa vreme, iar lucrurile par sa se indrepte spre directia implementarii sale. Mai exact, conform celor mai recente informatii cu privire la Samsung GALAXY S22, se pare ca Samsung e destul de serioasa cu intentiile sale de a le oferi clientilor o experienta mult mai buna pentru incarcarea telefoanelor mobile prin cresterea vitezei la 65W.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa faca acest salt tehnologic urias incepand de anul viitor pentru ca toti clientii care vor dori sa cumpere noile modele de telefoane mobile sa se poata bucura de o experienta buna de incarcare. Facand trecerea la incarcarea rapida la 65W, compania Samsung le va oferi clientilor cu Samsung GALAXY S22 posibilitatea de a se bucura de o schimbare masiva la care putini dintre ei se asteptau pentru noua serie de telefoane.

Samsung GALAXY S22: Noua Confirmare a unei Schimbari Majore

Samsung GALAXY S22 are in testare mai multe tehnologii pentru cresterea vitezei de incarcare a bateriei, iar 65W este maximul pe care Samsung e dispusa sa il testeze in momentul de fata. Schimbarea aceasta pentru seria Samsung GALAXY S22 vine in contextul in care diversi producatori chinezi ofera chiar mai mult in materie de incarcare rapida pentru telefoanele pe care le vand, insa desigur ca in cazul lor vorbim despre tehnologii cu mult diferite pentru dispozitive.

Samsung GALAXY S22 trebuie sa aiba aceasta schimbare majora implementata fara a se reveni la fiasco-ul numit Samsung GALAXY Note 7, telefonul ale caror baterii explodau si a fost intrezis inclusiv in avioane. Incarcarea rapida a unui telefon afecteaza bateria sa in timp, iar daca aceasta tehnologie va ajunge in Samsung GALAXY S22, atunci este de asteptat ca ea sa fie cu adevarat pe masura asteptarilor clientilor, insa foarte important, si sigura pentru ei.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie prezentat in prima parte a anului viitor de catre compania Samsung, iar asteptarile vis-a-vis de el sunt uriase din toate punctele de vedere.