BCR Romania: Noi AVERTISMENTE Oficiale pentru Toti Clientii

BCR Romania avertismente

BCR Romania are o serie de noi avertismente oficiale pe care le-a publicat pentru toti clientii sai din toata Romania si vorbim despre probleme serioase despre care banca ne vorbeste acum. Mai exact, cei de la BCR Romania prezinta mai jos o serie de avertismente care au legatura cu atacurile care sunt in plina desfasurare in momentul de fata la nivel globlal si care vizeaza un numar foarte mare dintre clienti, ele putandu-i lasa pe multi fara bani.

BCR Romania vine cu aceste avertismente in ideea de a ii ajuta pe clientii sai sa aiba parte de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre folosirea serviciilor pe care le ofera. BCR Romania le transmite in primul rand clientilor sa fie foarte atenti in momentul in care acceseaza anumite link-uri publicate pe internet, iar asta pentru ca multe dintre ele duc spre website-uri malitioase care sunt gandite pentru a le face rau.

BCR Romania: Noi AVERTISMENTE Oficiale pentru Toti Clientii

BCR Romania vorbeste deasemenea si despre atacurile de tip phishing care sunt desfasurate prin email, spunand ca milioane de mesaje false sunt trimise zilnic catre oameni din intreaga lume. BCR Romania ii atentioneaza pe clienti si in legatura cu serviciile online in care ei aleg sa isi stocheze parolele conturilor, sau datele cardurilor, ele trebuind sa fie serios verificate inainte de folosire pentru ca altfel riscam sa ne oferim gratuit datele catre entitati de rea credinta.

BCR Romania recomanda in final folosirea Bitdefender pentru protejarea dispozitivelor de pe care se conecteaza la internet, fie ca e vorba despre telefoane, tablete, sau PC-uri. Desigur ca aici exist aunele limite pe care Bitdefender le are, insa chiar si asa, vorbim totusi despre sfaturi extrem de bune pentru clientii BCR Romania, deci ar fi bine sa tineti cont de ele atunci cand navigati pe internet, sau primiti diverse email-uri de la necunoscuti.

BCR Romania a facut o sumedenie de recomandari de acest gen in ultimele luni, iar asta pentru ca numarul atacurilor de tip phishing este in plina expansiune in perioada pandemiei de Coronavirus.