WhatsApp: Problema CIUDATA pe care o au Telefoanele Android

WhatsApp zoom

WhatsApp are o problema foarte ciudata in unele telefoane Android, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume avand-o de foarte multa vreme, insa se pare ca ea e cam imposibil de rezolvat. Mai exact, se pare ca in cazul anumitor modele de telefoane Android in momentul in care o persoana incearca sa acceseze camera pentru a inregistra poze si clipuri video, aceasta se deschide cu un zoom foarte mare deja facut, fara a se putea reveni la functionarea normala.

WhatsApp ar sti despre aceasta problema de ceva vreme, insa pana acum nu a decis sa o rezolve, desi lumea s-a plans de existenta ei, insa compania americana deocamdata nu o considera una prea serioasa. E posibil ca WhatsApp sa nu fi descoperit ca problema afecteaza suficient de multe telefoane Android care folosesc aplicatia sa, astfel ca nu se oboseste sa o rezolve, pentru ca daca numarul celor afectati ar fi urias, problema r fi fost rezolvata deja.

WhatsApp: Problema CIUDATA pe care o au Telefoanele Android

WhatsApp ar putea avea cateva milioane de utilizatori de telefoane Android afectati de aceasta problema, ea parand sa fi fost gasita pe anumite combinatii de telefoane si versiuni ale sistemului de operare. Avand in vedere ca nimeni nu stie foarte clar care este combinatia care genereaza probleme, doar cei de la WhatsApp pot avea o solutie pentru toata lumea, insa dupa cum se poate vedea foarte clar, ea intarzie sa apara, fara vreo explicatie clara.

WhatsApp are destule probleme descoperite de-a lungul timpului de catre oamenii care folosesc platforma de mesagerie, insa din pacate nu toate dintre ele sunt rezolvate in timp util de catre compania americana. Aceasta despre care v-am vorbit acum este doar unul dintre exemplele misterelor de nerezolvat ale WhatsApp, insa desigur ca exista si altele, inclusiv alte probleme mult mai ciudate decat cea despre care vorbim in momentul de fata.

WhatsApp actualizeaza in mod constant aplicatia de mesagerie pentru a rezolva tot felul de probleme care sunt raportate de catre utilizatori, insa iata ca uneori unele persista, din pacate.