BRD Romania: Anunt cu Schimbarile IMPORTANTE pentru Clienti

BRD Romania imputernicire

BRD Romania are un anunt important pentru clientii din toata Romania multumita unei serii de schimbari foarte serioase pe care le-a facut pentru cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa lanseze o noua actualizare pentru aplicatia YOU dedicata clientilor din toata tara, iar ele au menirea de a oferi o experienta imbunatatita de folosire a aplicatiei pentru a administra conturile si nu numai.

BRD Romania a dezvaluit in mod oficial schimbarile pentru ca toti clientii sai sa aiba o idee clara cu privire la ceea ce pot face de acum incolo, iar noutatile sunt de bun augur pentru noi toti. Conform celor de la BRD Romania, incepand cu noua actualizare a aplicatiei YOU pentru telefoanele mobile clientii au posibilitatea de a vedea mai usor tranzactiile care au fost facute folosindu-le cardurile, dar si sa faca noi tranzactii direct de pe propriile telefoane mobile.

BRD Romania: Anunt cu Schimbarile IMPORTANTE pentru Clienti

BRD Romania a facut o alta schimbare mai importanta in ceea ce priveste persoanele care sunt imputernicite la conturile noastre, iar asta pentru ca de acum putem sa vedem cine are acces la ele. Separat de asta, se pare ca este posibila inclusiv imputernicirea unor persoane pentru a le oferi acces la banii din conturile noastre, astfel ca ele vor putea sa se foloseasca de banii din ele, dar sa ia deasemenea si decizii cu privire la conturile pe care le detinem la banca.

BRD Romania a creat aplicatia YOU pentru a le oferi clientilor o serie de functii noi pe care in aplicatia MyBRD Mobile nu le-a putut implementa, iar dupa cum puteti vedea, exista destule surprize bune care vin constant. BRD Romania isi actualizeaza in mod regulat aplicatia pentru iPhone si Android in ideea de a ne oferi cea mai buna experienta posibila pentru folosirea sa, iar asta in conditiile in care ea a fost lansata cu un set limitat de functii.

BRD Romania inca mai are multe noutati grozave de implementat in cadrul aplicatiei sale, iar ele urmeaza sa fie disponibile treptat pentru toti clientii in urmatoarele luni.