Netflix: Surpriza URIASA pentru Romani cu un Serial Popular

Netflix downton

Netflix a anuntat astazi o surpriza extrem de buna pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca in centrul sau este un serial foarte popular in intreaga lume, unul care va fi oferit in sfarsit si pentru noi. Mai exact, cei de la Netflix aduc in propria platforma de streaming video la cerere serialul Downton Abbey pentru toti abonatii, iar multumita acestei schimbari vom avea ocazia de a ne bucura de povestea care a surprins atat de multa lume.

Netflix obisnuieste sa faca surprize de acest gen pentru abonatii sai din toata lumea, iar ceea ce ne spune acum este una extrem de mare pentru ca serialul era asteptat de multa lume. Conform celor de la Netflix, noul serial urmeaza sa fie disponibil incepand cu data de 15 august in Romania, astfel ca avem de asteptat doar vreo 3 saptamani inainte sa putem urmari intreaga poveste, toate sezoanele urmand a fi oferite pentru abonati acum.

Netflix: Surpriza URIASA pentru Romani cu un Serial Popular

Netflix aduce in platforma sa 6 sezoane ale serialului Downton Abbey, el incepand in 2011 si terminandu-se in 2016, astfel ca vorbim despre unul vechi, dar care ramane totusi interesant pentru multa lume. Cei de la Netflix surprind cu decizia de a aduce intreaga serie pentru abonatii din toata tara, iar asta pentru ca nu se astepta cineva in momentul de fata sa vada un asemenea serial disponibil pentru toata lumea in cadrul platforme de streaming.

Netflix nu a luat aceasta decizie fara a analiza cu atentie care sunt doleantele abonatilor care vor sa urmareasca in mod constant continut nou in cadrul platformei de streaming. In aceasta idee, serialul Downton Abbey este oferit de catre Netflix nu doar in Romania, ci si in multe alte zone de pe glob, astfel ca milioane peste milioane de oameni se vor putea bucura de serie incepand din data de 15 august, si veti avea la ce sa faceti binging.

Netflix va mai lansa si alte seriale foarte populare in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, insa ramane sa vedem ce fel de anunturi vor mai veni in legatura cu aparitia lor.