WhatsApp: Doua Noi Schimbari Uriase pentru iPhone si Android

WhatsApp media

WhatsApp continua seria schimbarilor foarte importante pentru telefoanele iPhone si Android, astfel ca acum vorbim despre doua care vor avea un impact serios asupra experientei de utilizare a aplicatiei. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa extinda iar disponibilitatea pentru functiile care ne vor permite sa trimitem poze si clipuri video informat HD, dar si a sistemului care va facilita utilizarea contului din platforma pe mai multe dispozitive oricand dorim.

WhatsApp lucreaza de foarte multa vreme la aceste schimbari uriase pe care le vedem in momentul de fata, iar decizia de a ni le oferi intr-un final este una extrem de buna care va ajuta foarte multa lume. Cei de la WhatsApp au decis sa extinda aceste schimbari majore pentru utilizatorii care folosesc versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, ei putand sa le testeze inainte de a fi lansate in mod oficial pentru toata lumea, asa cum se intampla in mod obisnuit.

WhatsApp: Doua Noi Schimbari Uriase pentru iPhone si Android

WhatsApp media calitate

WhatsApp a extins pentru a doua oara zilele acestea accesul la functia care permite trimiterea de poze si clipuri video in format HD, astfel ca un numar si mai mare de oameni le poate folosi inca de acum. Dupa cum stiti, aceasta functie ne permite sa alegem daca pozele sunt trimise la calitatea cea mai buna, la o calitate redusa pentru a economis trafic de internet cand le trimitem, sau exista o a treia optiune de a lasa WhatsApp sa aleaga singura cum le trimite.

WhatsApp ofera prin sistemul de logarea a unui cont in mai multe dispozitive flexibilitatea de a-l folosi de pe mai multe tipuri de dispozitive, chiar daca telefonul pe care e facut si logat contul nu are internet. Aici e unul dintre marele avantaje pe care acest sistem il aduce pentru WhatsApp, insa desigur ca totul trebuie testat extrem de atent inainte de a fi lansat pentru a nu exista probleme in ceea ce priveste folosirea sa la scara larga.

WhatsApp va lansa acest nou sistem abia in momentul in care considera ca este suficient de bine pregatit pentru a ne fi oferit, iar acel moment se apropie destul de rapid, din fericire pentru noi.