Valeriu Gheorghita: Valul 4, Apelul Important pentru Romania

Valeriu Gheorghita Valul 4 Apelul Important Romania

Valeriu Gheorghita transmite un apel foarte important pentru toata Romania inainte ca valul 4 al Coronavirus sa creasca in intensitate, deja crescand numarul zilnic de cazuri, iar pana in septembrie coordonatorul CNCAV se asteapta ca numarul zilnic de infectari sa ajunga la 1500.

Valeriu Gheorghita face in aceasta idee un apel la romanii nevaccinati, in special cei vulnerabili, sa faca acest pas pentru a se putea proteja impotriva unei infectari, varianta Delta fiind mult mai contagioasa si mai periculoasa decat cele anterioare detectate pana acum.

“Comunitatea clujeană se vaccinează!
Atmosferă de normalitate într-o zi de sâmbătă în comunitatea clujeană. Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a participat la acțiunile de vaccinare din Cluj-Napoca și din Bonțida.

Este momentul să ne vaccinăm. Încă putem ține sub control creșterea numărului de cazuri, încă putem evita spitalizările și decesele asociate COVID 19 în perioada următoare

Procentul de vaccinare în rândul populației vulnerabile, al vârstnicilor și al bolnavilor cronici este încă unul scăzut, iar apelul nostru se îndreaptă acum către cei tineri, pentru acordarea sprijinului în planificarea și înscrierea la vaccinare a celor dragi lor.”