Orange: Mesajul cu o Surpriza pentru Milioane dintre Romani

0

Orange rasarit

Orange a pregatit o noua surpriza grozava in aceasta vara pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa faca ceva ce anul trecut i-a adus foarte multe laude de la multa lume. Orange va transmite si anul acesta rasaritul de soare de la malul marii, chiar daca foarte multa lume ajunge in aceasta perioada la mare, operatorul dorind sa aduca putin din spiritul marii si in viata celor care nu ajung in aceasta zona a tarii acum.

Orange pare sa faca o traditie din a aduce in vietile romanilor ceea ce le lipseste, ea pornind in 2020 din cauza pandemiei de Coronavirus, ea tinand departe de mare foarte multa lume, ceea ce acum nu se intampla. In ciuda acestui lucru, Orange stie ca exista oameni din diverse colturi ale tarii care nu ajung pe litoralul romanesc, din varii motive, in principal distanta fata de Constanta, astfel ca le arata rasaritul de la malul marii pe Facebook si Instagram.

Orange: Mesajul cu o Surpriza pentru Milioane dintre Romani

Orange a facut si anul trecut transmisiuni la prima ora a diminetii de pe malul marii, transmitand in direct prin Facebook si Instagram tot ceea ce se intampla la malul marii, si asta vom vedea inclusiv de acum. Este adevarat ca anul acesta Orange a pornit destul de tarziu aceasta traditie, dar chiar si asa, e bine totusi ca s-a gandit sa nu renunte la ea, ideea in sine fiind una buna si cel mai probabil va contina in urmatorii ani poate si fara pandemie.

Orange le-a facut clientilor din toata Romania o varietate de surprize foarte intresante in perioada pandemiei de Coronavirus, iar cateva dintre ele inca mai sut disponibile pe website-ul sau si in aplicatia MyOrange. Vorbim despre premii in servicii, sau bani, pe care Orange le ofera tuturor clientilor sai, iar daca e sa fim sinceri, nu exista motive sa ignorati ceea ce este oferit de catre operator pentru noi toti in aceasta perioada, si ar fi bine sa profitati.

Orange ofera toate detaliile despre promotiile sale direct pe website-ul sau, asa ca acolo ar trebui sa intrati pentru a descoperi toate detaliile disponibile chiar acum.