WhatsApp: Functia SECRETA pentru Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp reconectare

WhatsApp are dezvaluit o noua functie secreta pentru toate iPhone si Android, aplicatia de mesagerie avand gandita aceasta schimbare majora pentru a-i ajuta pe utilizatorii din intreaga lume sa beneficieze de o experienta mai buna. Vorbim despre sistemul care urmeaza sa ne permita sa transferam datele din telefoanele iPhone in cele Android si viceversa, WhatsApp pregatind totul pentru a fi cat se poate de usor de folosit, dupa cum puteti vedea mai jos.

WhatsApp a gandit tot acest sistem pentru a usura viata, el fiind cerut de ani de zile de catre oameni, iar dupa multa asteptare iata ca intr-un final urmeaza sa ne fie oferit in mod oficial de catre compania americana. Imaginile de mai jos ne arata cum ar trebui sa functioneze metoda de transfer a datelor din WhatsApp intre iPhone si Android, procedura urmand a putea fi facuta atat prin cablu, cat si wireless, dar a doua metoda ca va fi cel mai probabil mai lenta.

WhatsApp: Functia SECRETA pentru Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp reconectare transfer

WhatsApp urmeaza sa implementeze in aplicatia pentru iPhone o optiune speciala in meniul de setari pentru a facilita accesarea mai rapida a sistemului care urmeaza sa permita transferul de date in telefoanele Android. Este de presupus ca si in aplicatia WhatsApp pentru Android sa existe o optiune speciala oferita de catre aplicatie, dar deocamdata puteti vedea ca suntem limitati doar la ceea ce a fost descoperit in telefoanele iPhone.

WhatsApp va folosi o serie de API-uri din Android pentru a permite transferul de date intre telefoane, dar si o aplicatie speciala, insa in cazul iPhone inca nu se stie exact ce fel de API-uri vor fi folosite, daca vor fi folosite. Chiar si asa, e imbucurator ca WhatsApp incepe sa se apropie de finalizarea dezvoltarii acestei functii foarte importante, iar asta pentru ca ea va simplifica viata multora care trec de la iPhone la Android si viceversa.

WhatsApp ar putea lansa noua functie pana la finalul acestui an, insa nu se stie clar cam cand am putea sa o asteptam, desi cel mai probabil nu va fi gata in urmatoarea luna, sau urmatoarele 2 luni.