FAN Courier: Noua Alerta pentru Romania cu Privire la OLX

FAN Courier alerta olx

FAN Courier a emis o noua alerta pentru toti romanii din toata tara cu privire la OLX, iar asta in conditiile in care vorbim despre o problema care pare sa nu mai aiba sfarsit pentru tara noastra, astfel ca trebuie sa fim in continuare foarte vigilenti.

FAN Courier vorbeste mai jos despre problema atacurilor de tip phishing care tot au loc in Romania in aceasta perioada, celebra companie de curierat incercand sa-i convinga pe romani sa fie atenti la SMS-urile pe care le primesc pentru a nu avea datele furate.

“Trebuie neaparat sa citești dacă folosești OLX!
Un SMS nu e mereu ceea ce pare.
Depistează tentativele de fraudă și nu te lăsa păcălit! Fii vigilent, acordă atenție atunci când introduci datele cardului bancar într-un formular!
Nu divulga datele cardului (numarul cardului, data de expirare sau codul de securitate). Atacatorii cibernetici acționează inteligent, dar noi putem fi și mai inteligenți.
Iată cât de simplu poți preveni o fraudă: verifică dacă SMS-ul primit e chiar de la noi! FAN Courier nu îți va cere niciodată datele bancare și nu va solicita o plată online. Dacă primești un mesaj pe telefon care te anunță că ai de încasat bani din partea unui cumpărător OLX, nu accesa link-ul și nu oferi datele cardului. Aceasta este o tentativă de fraudă care folosește în mod ilegal numele companiei noastre pentru a te înșela.”