RCS & RDS: Mesaj Oficial pentru Milioanele de Clienti Romani

RCS & RDS vacanta

RCS & RDS este cea mai mare companie romaneasca de telecomunicatii din Romania, milioane de clienti din toata tara profitand de serviciile pe care le ofera operatorul, iar acum vine si un important mesaj oficial pentru toti. Cei de la RCS & RDS le spun tuturor romanilor ca in aceasta perioada de vacanta se pot bucura chiar si in afara casei de canalele de televiziune preferate multumita platformei DIGI Online oferita de companie.

RCS & RDS le aduce in atentie clientilor din toata Romania ceva ce multi dintre ei nu stiau ca le este oferit in momentul de fata si este o veste foarte buna pentru ca vorbim despre un beneficiu de care oricaire dintre ei poate sa profite acum. Cei de la RCS & RDS le spun clientilor din Romania faptul ca indiferent unde se afla in tara, pot sa urmareasca oricare dintre canalele de televiziune care sunt disponibile in cadrul DIGI Online in mod obisnuit.

RCS & RDS: Mesaj Oficial pentru Milioanele de Clienti Romani

RCS & RDS ofera posibilitatea de a accesa DIGI Online de oriunde din Romania, insa exclusiv din tara noastra, nu si din alte tari, asa ca trebuie sa aveti in vedere acest lucru pentru ca aceasta limita exista in cazul tuturor conturilor. Limita impusa pentru transmisiunile facute de catre RCS & RDS este aplicata deoarece compania a cumparat licente pentru redifuzare doar in Romania, deci din afara tarii accesul nu este posibil, din pacate.

RCS & RDS a unificat recent si accesul la DIGI Online, astfel ca oricine avea cont in cont in cadrul website-ului companiei poate sa foloseasca aceleasi date de logare inclusiv pentru platforma de streaming video la cerere. Simplificarea accesului la continut este unul dintre marile beneficii pe care RCS & RDS le-a facut pentru clientii sai, iar acum ne readuce aminte despre faptul ca putem sa ne bucuram de el indiferent unde ne-am afla in Romania.

RCS & RDS le permite oricaror clienti sa isi faca conturi in mod gratuit direct din website-ul sau, asa ca daca nu aveti inca acces la DIGI Online, il puteti obtine foarte rapid vizitand website-ul companiei romanesti.