WhatsApp: Trucul PERICULOS pentru Miliarde dintre Telefoane

WhatsApp risc

WhatsApp este ce mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, peste 2 miliarde de oameni folosind-o in fiecare zi, iar pentru ei exista un truc periculos, dar extrem de util, de care oricine poate sa profite chiar in acest moment. Vorbim despre aplicatiile speciale din cadrul WhatsApp care pot fi folosite pentru a extinde functionalitatea care este oferita in mod obisnuit de aplicatie, unele functii dorite de utilizatori nefiind disponibile.

WhatsApp este impotriva acestor trucuri pe care le considera a fi foarte periculoase, astfel ca daca decideti sa profitati de ele, o faceti stiind ca exista posibilitatea ca al vostru cont in platforma sa fie blocat de catre companie. Vorbim despre aplicatii pentru Android precum WhatsApp Plus, sau WhatsApp GB, ele extinzand functionalitatea aplicatiei cu mult dincolo de limitele pe care le impune compania americana, insa asta vine si cu riscul de a avea contul blocat.

WhatsApp: Trucul PERICULOS pentru Miliarde dintre Telefoane

WhatsApp spune ca aceste aplicatii sunt periculoase deoarece datele utilizatorilor nu sunt in siguranta si exista oricand riscul ca ele sa fie accesate de catre hackeri, ceea ce este 100% adevarat din moment ce unele functii impun preluarea anumitor date. Aplicatiile de genul acesta extind functionalitatea obisnuita oferita de catre WhatsApp prin preluarea mesajelor, pozelor, clipurilor video si a stocarii lor, chiar si temporare, in serverele celor care le-au creat, iar asta aduce un mare risc pentru cei care le folosesc.

WhatsApp nu ofera functii precum schimbarea interfetei, optiuni de raspuns automat pentru mesaje, acsunderea anumitor conversatii sau elemente din ele, optiunea de a partaja orice fel de fisiere, inregistrarea apelurilor audio/video, recuperarea mesajelor, dar aceste aplicatii o fac. De aceea sunt atat de populare aplicatiile de acest gen care extind functionalitatea WhatsApp, insa pentru a o oferi ele au nevoie de acces total la conversatii, iar aceata e o problema in viziunea companiei americane.

WhatsApp va continua sa blocheze conturile care folosesc aplicatii de acest gen, insa daca doriti functiile pe care le ofera ele, alta alternativa mai buna nu exista in momentul de fata pentru noi.