BCR Romania: Mesajul Important, ce Primesc Gratuit Romanii

BCR Romania campanie

BCR Romania le transmite un mesaj important romanilor din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in continuare in mod gratuit ceva de care oricare dintre ei se poate bucura fara probleme in aceasta perioada din an. Mai exact, cei de la BCR Romania continua sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a primi banii inapoi pentru cumparaturile facute folosind platforma George Moneyback, dar si un premiu lunar de 500 de LEI.

BCR Romania desfasoara de ceva vreme aceasta promotie speciala pentru clientii sai din toata Romania, ceea ce este o veste excelenta pentru toata lumea, iar partea buna este ca nu a decis deocamdata sa renunte la marele beneficiu pentru toata lumea. Stit poate ca BCR Romania ne ofera posibilitatea de a ne face cumparaturile prin George Moneyback la unii dintre partenerii sai din toata Romania si sa primim inapoi un procent din banii cheltuiti.

BCR Romania: Mesajul Important, ce Primesc Gratuit Romanii

BCR Romania nu se opreste totusi doar aici, iar asta pentru ca ne ofera deasemenea posibilitatea de a primi cate 500 de LEI pe luna daca decidem sa profitam de ofertele pe care partenerii sai le au disponibile pentur noi toti in platforma. Banii sunt oferiti direct in contul celui care este ales castigator in respectiva luna de catre BCR Romania, si nu vorbim despre puncte, sau altceva, ci despre bani care pot fi cheltuiti pentru orice dorim noi.

BCR Romania lucreaza cu o varietate de parteneri pentru a oferi in sectiunea speciala din aplicatia sa George posibilitea de a profita de promotiile speciale care sunt listate pentru toata lumea, ele fiind disponibile in toata tara. Pentru a castiga cei 500 de LEI trebuie doar sa cumparati oricare dintre produsele care sunt disponibile in promotie, deci nu e nevoie de altceva, iar daca faceti asta veti primi oricum bani inapoi la cumparaturi in functie de promotie.

BCR Romania ofera in aplicatia George si pe website-ul sua mai multe detalii despre aceasta campanie promotionala, asa ca puteti merge acolo pentru a le descoperi pe toate chiar acum in Romania.