Huawei: Colosala Surpriza care ii va Uimi pe Multi Clienti

Huawei ultra

Huawei face o extrem de importanta si surprinzatoare schimbare pentru clientii sai din intreaga lume si e ceva la care putini s-ar fi gandit chiar in aceasta perioada, dar iata ca totusi se intampla sa pregateasca lansarea unui terminal mobil care se incarca la 100W.

Huawei incepe intr-un final sa isi ajunga din urma concurenta din acest punct de vedere, iar asta pentru ca alti producatori chinezi ofera asa ceva de mult mai multa vreme, insa Huawei s-a gandit sa o faca abia acum pentru cei care ii cumpara produsele.

Huawei a obtinut deja certificarea pentru un incarcator capabil a livreze 100W pentru incarcarea rapida a unui terminal mobil, insa nu se stie deocamdata despre ce model de telefon, sau tableta, ar fi vorba, dar e clar ca exista ceva in lucru la compania chinezeasca.

Huawei a anuntat recent seria P50 care se poate incarca la viteze de pana la 60W, insa in cazul certificarii primite acum vorbim despre cu totul altceva pentru compania chinezeasca, deci este un produs nou despre care nu se stiu prea multe inca.

Huawei pregateste multe produse noi in aceasta perioada si vrea sa le lanseze pe toate cat se poate de curand pentru a le oferi multe noutati clientilor sai, asa ca mai mult ca sigur vom vedea si noul dispozitiv capabil sa se incarce la 100W.