Netflix: Surprize in Romania, Mesajul Transmis Abonatilor

Netflix preluare

Netflix a anuntat noile surprize pregatite pentru romanii din toata tara, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume avand multe de spus catre romanii care au decis sa plateasca abonamente lunare pentru a vedea continutul din platforma. Cei de la Netflix prezinta mai jos filmele si serialele care au fost lansate in cadrul platformei sale pentru toti cei care sunt interesati sa profite de continutul pe care-l pot vedea in timpul liber.

Netflix stie prea bine cat de importante sunt noutatile pe care le ofera pentru clientii din toata lumea, inclusiv din Romania, astfel ca mai jos vorbeste despre ceea ce este disponibil de saptamana aceasta pentru toti abonatii. Netflix spune in primul rand ca de saptamana aceasta este disponibil sezonul al treilea din How to sell Drugs Online impreuna cu al patrulea din Mighty Express, dar si al doilea din Too Hot To Handle: Brazil.

Netflix: Surprize in Romania, Mesajul Transmis Abonatilor

Netflix a lansat deasemenea filmele Racket Boys, Bartkowiak, Tattoo Redo, Resort to Love, Transformers: War for Cybertron: Kingdom, dar nu trebuie sa ratati nici The Snitch Cartel: Origins, care este deasemenea disponibil de acum. Netflix ne aduce in atenti deasemenea titlurile Centaurworld, sezonul al treilea din Glow Up, Myth & Mogul: John Delorean, sezonul al doilea din Outer Banks, sau The Last Mercenary, un film care il are pe celebrul actor Jean Claude van Damme in rol principal.

Netflix spune ca pe 11 august va fi lansat sezonul al treilea al Kissing Booth, el fiind urmat in saptamanile urmatoare de Valeria 2, Brand new Cherry Flavor, Clickbait sau The Witcher: Nightmare of the Wolf, toate programate pentru lansare pana la final de august. Desigur ca Netflix va mai include si alte titluri noi in cadrul platformei sale, insa cel mai probabil ele nu sunt la fel de importante, asa ca este posibil sa fim anuntati despre disponibilitatea lor pe masura ce vor fi pregatite.

Netflix pregateste in mod constant noutati interesante pentru clientii sai din toata Romania, dar si din alte zone de pe glob, insa in principal vorbim despre continut licentiat, nu neaparat continut creat de catre companie.