BCR Romania: Toti Clientii AVERTIZATI de o Problema Serioasa

BCR Romania clonare

BCR Romania are foarte multi clienti din toata tara avertizati in legatura cu o problema foarte serioasa de care ei pot fi afectati in momentul de fata, si este bine sa stiti ce anume se intampla si cum va puteti proteja. Mai exact, cei agentia guvernamentala pentru securitate cibernetica a Guvernului Romaniei a emis o avertizare pentru toti clientii BCR Romania din toata tara deoarece o serie de atacuri de tip phishing sunt in plina desfasurare in acest moment.

BCR Romania nu e singura banca a-i carei clienti ar trebui sa fie atenti la aceasta noua avertizare, iar asta pentru ca problema este una care vizeaza pe toata lumea, indiferent ce servicii bancare sunt folosite. In aceasta idee, nu conteaza de la cine folositi servicii bancare, iar asta pentru ca desi mai jos avem exemple cu atacuri de tip phishing care vizeaza clientii BCR Romania, in realitate inclusiv cei al CEC Bank, ING, BRD, etc, sunt deasemenea vizati de altele.

BCR Romania: Toti Clientii AVERTIZATI de o Problema Serioasa

BCR Romania clonare website

BCR Romania are clientii vizati de atacuri de tip phishing in cadrul carora website-ul sau, sau alte platforme online, sunt clonate pentru a-i pacali pe clienti ca au avut conturile blocate din cauza unor noi reglementari legale. Clientilor li se cere sa se logheze cu datele folosite in platformele online reale ale BCR Romania pentru a-si debloca conturile, iar acesta e momentul in care hackerii obtin datele de acces la conturile oamenilor, si de aici furturile de bani devin posibile.

BCR Romania a emis de-a lungul timpului o varietate de mesaje de alerta prin care a incercat sa-i atentioneze pe clientii din Romania in legatura cu problemele care exista, insa din pacate nu toata lumea a inteles ce se intampla. Avertizarea de acum venita de ala autoritati ar trebui sa fie un foarte serios semnal de alarma pentru clientii BCR Romania, astfel ca daca folositi serviciile bancii ar trebui sa fiti extrem de atenti la ceea ce se intampla.

BCR Romania are pe website-ul sau o varietate de informatii cu privire la modul in care oamenii ar trebui sa se protejeze impotriva atacurilor de acest gen, ele avand loc in fiecare zi, din pacate.