Netflix: Surprize Oficiale Anuntate catre Milioane de Romani

Netflix catalog

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata Romania, unii spunand ca are cateva milioane de abonati in toata tara, o cifra impresionanta, dar deocamdata neoficiala. Indiferent cati abonati Netflix sunt in Romania, pentru toti dintre ei cei de la Netflix au anuntat astazi o serie de surprize extrem de interesante pentru ca foarte mult continut nou urmeaza sa ajunga in luna august pentru toata lumea din tara.

Netflix prezinta mai jos cateva zeci de filme, seriale, documentare, care sunt pregatite pentru a fi lansate in cadrul platformei sale pana la finalul lunii august, lista fiind una foarte lunga, dupa cum puteti vedea. Cei de la Netflix au pregatit foarte mult continut grozav, nu tot original, foarte mult licentiat din alte platforme, dar chiar si asa, vorbim despre surprize extrem de bune de care ar trebui sa se bucure toti abonatii sai din toata Romania.

Netflix: Surprize Oficiale Anuntate catre Milioane de Romani

Netflix anunta printre serialele importante care vor ajunge in platforma sa unele precum Hit & Run, Bake Squad, Gone for Good, The Kingdom, sezonul 2 al Valeria, sau sezonul 5 al The Kardashians. Mai mult decat atat, sezonul 4 al Good Girls, Nevertheless, Tittletown High, Open your Eyes, Hotel Makeover, Top Secret UFO Projects: Declassified sau Cooking with Paris vor fi deasemenea disponibile pentru toti abonatii dornici sa vada ceva nou.

Netflix are pregatite si cateva filme interesante, printre care regasim The Swarm, Kissing Booth 3, Beckett, Out of my League, The Secret Diary of an Exchange Student, Man in Love sau He’s All That. Pe partea de comedie sunt asteptate Phil Wang: Philly Philly Wang Wang, Shaman King, Monster Hunter: Legends of the Guild, Edens Zero sau Lokillo; Nothing’s the Same, deci vom avea ce sa vedem inclusiv din acest punct de vedere in curand.

Netflix mai are deasemenea noutati pe partea de documentare, sau desene animate pentru copii, deci urmeaza sa primim foarte multe surprize interesante in platforma de streaming video la cerere.