LIDL Romania: ALERTA Oficiala Emisa catre Milioane de Romani

LIDL Romania atac

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata tara, avand milioane peste milioane de clienti care-i cumpara produsele in fiecare an. Popularitatea uriasa pe care LIDL Romania o are vine totusi si cu o problema pentru lantul de supermarket-uri, iar asta din cauza faptului ca are imaginea copiata inclusiv pe retelele de socializare une sunt facute si concursuri false menite sa-i pacaleasca pe romanii din toata tara.

LIDL Romania este acum in centrul unei alerte oficiale care are menirea de a ne avertiza in legatura cu problema serioasa despre care extrem de multi romani inca nu au aflat, din pacate. Ceea ce vedeti mai jos este o avertizare emisa de catre cei de la CERT-RO cu privire la o pagina falsa care pare sa fie facuta de catre LIDL Romania, dar care in realitate este a unei entitati necunoscute care si-a asumat identitatea lantului de supermarket-uri.

LIDL Romania: ALERTA Oficiala Emisa catre Milioane de Romani

LIDL Romania a emis de-a lungul timpului multe avertizari pentru clientii sai din toata Romania in legatura cu aceasta problema serioasa, insa din pacate ea nu a disparut, ci ne este readusa in atentie. In general, paginile de acest gen incep sa publice link-uri spre website-uri malitioase abia dupa ce aduna un numar suficient de urmaritori pentru a putea avea si un impact mare cu campaniile de tip phishing, LIDL Romania emitand anul trecut multe alerte din cauza acestor probleme.

LIDL Romania nu poate sa faca altceva decat sa emita alerte de acest gen si sa ii ceara companiei Facebook sa elimine paginile din platforma sa, insa pana se intampla asta multi oameni pot fi pacaliti. Realitatea este ca indiferent cat s-ar chinui LIDL Romania, sau autoritatile din diverse tari, sa reduca impactul fenomenului atacurilor de tip phishing, oamenii sunt singurii care se pot proteja serios impotriva a ceea ce se intampla la nivel global.

LIDL Romania are pe website-ul sau informatii cu privire la modul in care ne putem proteja impotriva atacurilor de acest gen, asa ca daca vreti sa fiti in siguranta ar trebui sa cititi cu atentie informatiile.