BRD Romania: Decizia Importanta si Efectul pentru Clienti

BRD Romania retinere

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar serios de clienti in toata tara, iar pentru fiecare dintre ei incearca sa ofere cele mai bune servicii si experiente posibile in momentul de fata. Dupa cum stiti deja, cei de la BRD Romania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a folosi servicii precum Apple Pay, sau Google Pay, pentru a face plati mobile oriunde s-ar afla, insa din pacate a impus si o restrictie serioasa pentru ele.

BRD Romania nu a oferit pre amulte explicatii pentru motivele din spatele acestei decizii importante, insa ea se aplica pentru toti clientii sai, iar deocamdata nu exista vreo metoda prin care poate fi depasita. Cei de la BRD Romania au luat decizia de a oferi Apple Pay si Google Pay doar pentru clientii care au carduri Mastercard, si cel mai probabil majoritatea au, din moment ce la mai bine de un an de cat suportul pentru serviciu Apple e oferit, banca inca nu a implementat suport pentru cardurile VISA.

BRD Romania: Decizia Importanta si Efectul pentru Clienti

BRD Romania are clienti care i-au cerut pe retelele de socializare sa le ofere posibilitatea de a folosi inclusiv cardurile VISA pentru plati mobile cu telefoanele, dar acest lucru nu pare sa se intample prea curand. Desi celelalte banci au pus accent pe VISA pentru Apple Pay si Google Pay, cei de la BRD Romania merg intr-o alta directie din cauza numarului mare, probabil, de clienti care folosesc aceste tipuri de carduri, iar restul vor trebui sa faca trecerea la ele.

BRD Romania nu are o solutie proprie pentru plati cu telefonul, asa cum se intampla la mai toate celelalte banci din Romania, iar in cazul celor terte ii lasa pe clientii cu carduri VISA fara suport, din pacate. Avand in vedere ca a trecut peste 1 an de zile de cand a fost implementat suport pentru Apple Pay si nu exista posibilitatea de a folosi cardurile VISA cu el, n-ar trebui sa va asteptati ca BRD Romania sa il implementeze curand, nici pentru Google Pay.

BRD Romania ofera mai multe detalii despre posibilitatile de plata cu telefonul chiar pe website-ul sau, astfel ca trebuie sa mergeti acolo pentru a va informa cu privire la toate detaliile.