DACIA Duster 3: Revolutia Majora pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 consum

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care DACIA o pregateste pentru lansare in momentul de fata, ea urmand a veni cu foarte multe schimbari importante pentru toata lumea. Printre aceste schimbari se va numara si o noua motorizare la care DACIA si Renault lucreaza acum pentru DACIA Duster 3, aceasta urmand a fi una hibrida bazata pe o tehnologie care este acum in proces de dezvoltare in laboratoarele ambelor companii.

DACIA Duster 3 va beneficia de aceasta schimbare radicala dupa ce DACIA va incepe sa le ofere clientilor sai din toata lumea posibilitatea de a se bucura de una inferioara chiar din cursul anului viitor, incepand cu Logan 2022. Stim deja ca Logan 2022 va avea motorizare hibrida bazata pe cea care e folosita in Clio E-Tech, insa pentru DACIA Duster 3 cei de la DACIA si Renault pregatesc o versiune noua a acestei tehnologii, ea urmand a fi gata de lansare prin 2024.

DACIA Duster 3: Revolutia Majora pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 va avea o motorizare hibrida complet noua fata de cele de acum, conform documentelor interne ale Renault si DACIA si explicatiilor oferite pentru presa franceza, in timp ce Logan 2022 va avea una de clasa “mica”. Se pare ca pentru DACIA Duster 3 este pregatita o noua motorizare fara ambreiaj care are un motor aspirat de 1.8 litri (HR18), DACIA si Renault urmand a face trecerea la tehnologia Atkinson care va imbunatati consumul fara a afecta puterea prea mult.

DACIA Duster 3 va avea o motorizare hibrida noua cu multe optimizari de costuri facute pentru ca productia sa fie ieftina, sistemul 1.8 E-Tech urmand a fi oferit atat in versiune hybrida simpla, cat si plug-in hybrid. Noua tehnologie va fi oferita initial in DACIA Duster 3 incepand cu anul 2024, daca planurile de lansare nu se schimba, in timp ce ea va ajunge mai apoi si in modelul Bigster, tehnologia plug-in hybrid urmand a fi oferita ulterior pentru acest model.

DACIA Duster 3 va veni cu o revolutie serioasa pentru felul in care functioneaza SUV-urile vandute de catre DACIA, dar si mult mai multe dotari foarte importante pentru toti clientii.