Kaufland: Schimbare Oficiala, Ce Ofera GRATUIT chiar de Azi

Kaufland orase

Kaufland a anuntat o noua schimbare oficiala grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vrea sa le ofere clientilor doar cele mai bune experiente in magazinele sale. In aceasta idee, cei de la Kaufland au decis sa anunte o noua etapa din campania prin care vrea sa ii convinga pe romani sa manance mai sanatos, astfel ca de acum toti cei interesati sa participe la ea pot primi gratuit alte premii daca aleg sa participe.

Kaufland a decis sa schimbe totul chiar din cursul zilei de ieri, astfel ca acum oricine poate sa profite de beneficiile pe care le-a gandit lantul de hypermarket-uri pentru noi toti. Mai exact, cei de la Kaufland ofera acum 10 invitatii duble la festivalul Untold, impreuna cu un obiect vestimentar in valoare de 5000 de LEI de la un designer roman, toate premiile urmand a fi oferite undeva pe final de luna august, dupa ce se va incheia acest concurs special.

Kaufland: Schimbare Oficiala, Ce Ofera GRATUIT chiar de Azi

Kaufland a schimbat si regulile de participare pentru noul sau concurs, astfel ca acum nu trebuie sa mai spunem cati pasi am facut in ultima saptamana, ci trebuie sa ne sustinem orasul in care traim. Da, Kaufland vrea sa afle de la romani de ce orasul in care ei traiesc este mai bun decat alte orase din Romania, ceea ce desigur ca va pune imaginatia la incrcare pentru a putea castiga premiile pe care lantul de hypermarket-uri le ofera acum.

Kaufland le spune romanilor ca pentru a se inscrie in concurs trebuie sa publice pe retelele de socializare o poza si un text prin care sa convinga juriul campaniei ca orasul lor e cel mai bun din Romania. Desigur ca trebuie etichetate si toate conturile lantului de hypermarket-uri pentru a putea fi gasite mai usor postarile celor care le fac, iar asa intrat in competitie pentru sansa de a castiga premiile pe care Kaufland le ofera in momentul de fata.

Kaufland desfasoara aceasta etapa a campaniei doar pana la finalul acestei saptamani, deci nu mai aveti chiar atat de multe zile in care va puteti inscrie in cadrul acestei competitii.