BCR Romania: Vestea Oficiala, ce ofera Gratis pentru Romani

BCR Romania trotinete

BCR Romania are o noua veste oficiala grozava pentru clientii sai din toata tara, dar si pentru restul romanilor, iar asta deoarece o decizie foarte importanta a fost dezvaluita multumita unui parteneriat cu VISA. Cei de la BCR Romania si VISA au decis sa colaboreze pentru a le oferi romanilor sansa de a castiga o varietate de premii gratuite care sunt oferite impreuna cu anumite carduri speciale disponibile pentru ei ca parte a unei noi campanii.

BCR Romania vine cu aceasta veste oficiala pentru ca are foarte multi clienti in toata Romania care mai mult ca sigur vor fi interesati, mai ales ca tot ceea ce se ofera gratuit nu e de trecut cu vederea. Mai exact, cei de la BCR Romani au intrat intr-un parteneriat cu VISA pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a castiga gratuit vouchere in valoare de 1000 de euro, trotinete electrice, sau smartwatch-uri, adica o varietate de premii.

BCR Romania: Vestea Oficiala, ce ofera Gratis pentru Romani

BCR Romania le cere romanilor sa faca pana pe data de 5 septembrie cumparaturi de minim 3000 de LEI folosind noile carduri bancare VISA special gandite pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Avand in vedere ca o luna ne desparte de acest moment, exista suficient timp pentru a atinge acest prag pe care BCR Romania si VISA il impun, astfel ca aveti timp sa castigati cele peste 100 de premii pe care campania le ofera gratuit acum.

BCR Romania nu va avea foarte multi romani inscrisi in aceasta campanie din moment ce pragul de participare este stabilit la o suma atat de mare, astfel ca aveti sanse sa castigati premiile care sunt oferite. Cu peste 100 de premii disponibile si obligatia de cheltuit 3000 de LEI intr-o luna folosind exclusiv un card bancar, e improbabil ca multi clienti ai BCR Romania sa indeplineasca acest criteri, deci ar trebui sa aveti sanse serioase sa castigati oricare dintre premiile oferite.

BCR Romania ofera mai multe detalii despre aceasta campanie direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.