Posta Romana: Preturi Avantajoase pentru Trimiterile Internationale

Posta Romana preturi trimiteri internationale

Posta Romana le transmite romanilor din toata tara un mesaj prin care le spune ca le ofera preturi avantajoase pentru trimiterile internationale de colete, ceva ce nu ar trebui sa fie o mare surpriza, avand in vedere reteaua sa vasta de parteneri din intreaga lume.

Posta Romana ofera posibilitatea de a trimite coletele cu expediere prioritara, sau neprioritara si desigur ca ofera inclusiv optiunea de a monitoriza livrarea printr-un sistem Track & Trace, astfel ca putem sti tot timpul unde se afla coletul expediat.

“Serviciul colete internaţionale standard îţi permite să trimiţi colete şi pachete în întreaga lume, la preţuri extrem de avantajoase, în sistem de viteză prioritar sau neprioritar.

Coletele poştale internaţionale pot conţine bunuri cu sau fără valoare comercială, dar nu trebuie să conţină alte trimiteri poştale (corespondenţă, bani etc.). Coletele poştale internaţionale se monitorizează pe întreg fluxul tehnologic în sistem Track&Trace.

Trimiterile poștale conținând bunuri ce urmează a fi expediate în afara Uniunii Europene, trebuie prezentate în mod obligatoriu, atât de către persoanele fizice cât și de către persoanele juridice, la nivelul subunităților poștale cu asistență vamală în vederea efectuării formalităților vamale la export.”