DACIA Logan 2022: Uriasa Surpriza pentru Noul Model Special

DACIA Logan 2022 medie

DACIA Logan 2022 va avea parte de o uriasa schimbare surpriza facuta de catre cei de la DACIA si Renault in momentul in care va fi lansata, ea fiind asteptata de catre foarte multa lume de si mai multa vreme. V-am spus deja ca DACIA Logan 2022 va avea o noua motorizare hibrida integrata de catre cei de la DACIA, ea fiind o premiera uriasa pentru masinile producatorului roman, iar acum aflam mai multe cu privire la tehnologia care va fi folosita.

DACIA Logan 2022 a fost confirmata in mod oficial de catre DACIA pentru lansare in cadrul salonului auto de la Munchen, de la inceputul lunii viitoare, iar schimbarile uriase incep sa fie dezvaluite lumii intregi. DACIA Logan 2022 urmeaza sa aiba integrata tehnologia E-Tech 1.6, insa spre deosebire de versiunea actuala, aceasta va fi una noua, denumita ca fiind de clasa “medie”, sau cel putin asa vorbesc despre ea inginerii celor de la DACIA si Renault.

DACIA Logan 2022: Uriasa Surpriza pentru Noul Model Special

DACIA Logan 2022 urmeaza sa beneficieze de o motorizare hibrida care va combina o transmisie fara ambreia cu un motor 1.2 TC3 (HR12) in trei cilindri, componentele fiind aparent fabricate in Spania. Aceasta motorizare noua nu va ajunge doar in DACIA Logan 2022, ci inclusiv in noul model al Renault Kadjar, doar ca acolo va fi oferita initial intr-o versiune cu 200 cp, urmand ca apoi o alta de 280 cp sa fie disponibila undeva prin anul 2024, poate chiar si cu Bigster.

DACIA Logan 2022 ar urma sa aiba o motorizare hibrida simpla, nu plug-in, aceasta din urma fiind pregatita pentru versiunile E-Tech abia undeva prin 2024, deci mai e mult de asteptat dupa ea. Ni s-a spus deja in cateva randuri ca DACIA Logan 2022 nu va beneficia de o tehnologie hibrida clasica, ceva ce nu ar trebui sa vina ca o surpriza pentru cinva, iar asta deoarece obiectivul principal al DACIA este de a reduce costurile de productie ale masinilor sale.

DACIA Logan 2022 va fi prezentata in cadrul salonului auto de la Munche din 2021, insa lansarea in reprezentante este asteptata abia undeva prin 2022, conform celor mai recente informatii.