LIDL Romania: Anuntul Oficial, ce da GRATUIT Zilele Acestea

LIDL Romania protap

LIDL Romania a publicat un nou anunt oficial pentru clientii din intreaga tara, iar lantul de supermarket-uri s-a gandit sa ii surprinda pe toti clientii cu ceva ce este oferit gratuit exclusiv saptamana aceasta. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de seturi de gatit si vouchere de 200 de LEI daca decis sa cumpere produse grecesti in valoare de minim 70 de LEI din magazine in aceste zile.

LIDL Romania vrea sa ii bucure pe clientii sai din toata tara cu oferte speciale de care oricine ar putea sa profite acum, iar daca esti interesat de ele, n-ar trebui sa le ratezi in momentul de fata. LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a castiga 5 gratare cu protap si 5 vouchere de 200 de LEI fiecare pentru a va cumpara si mancarea potrivita pe care sa o gatiti la aceste seturi care sunt oferite de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania: Anuntul Oficial, ce da GRATUIT Zilele Acestea

LIDL Romania are saptamana aceasta o varietate de produse grecesti vandute sub brand-ul Eridanous, insa separat de ele exista si atelele de la alte brand-uri, dar tot cu specific grecesc. Cei de la LIDL Romania nu conditioneaza participarea la aceasta campanie de detinerea unui card pentru LIDL Plus, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere pentru ca veti putea sa va inscrieti chiar daca nu v-ati facut inca unul.

LIDL Romania spune deasemenea ca oricine isi poate dubla sansele de castig daca gateste o farfurie care combina stilurile romanesc si grecesc, iar mai apoi o publica pe retelele de socializare Facebook, sau Instagram. LIDL Romania le cere romanilor deasemenea sa aplice un tag care sa mentioneze conturile lor oficiale dina ceste platforme, iar asta pentru ca putea fi gasite respectivele poze si a fi dublate sansele de castig ale romanilor care participa.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie pana in data de 8 august, asa ca mai aveti doar cateva zile la dispozitie pentru a nu rata sansa de a castiga oricare dintre aceste premii.