LIDL Romania: Surpriza Oferita Romanilor EXCLUSIV in Weekend

LIDL Romania britanic

LIDL Romania are o noua surpriza foarte interesanta pe care o ofera clientilor sai din toata tara exclusiv in acest weekend, iar ea este disponibila in oricare dintre magazinele din toata tara. Cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de noi produse cu specific britanic in toate magazine din tara noastra, iar dupa cum puteti vedea mai jos, exista destule care nu trebuie ratatate, insa exclusiv in acest weekend.

LIDL Romania a pornit promotia in cursul zilei de joi, iar exclusiv in acest weekend mai puteti profita de ea pentru ca dupa aceea intreaga campanie va expira, iar produsele cu specific britanic vor disparea din magazine. Vorbim despre o idee foarte interesanta a celor de la LIDL Romania de a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de produse de acest gen, iar asta pentru ca exista foarte multa lume care vrea sa incerce ceva nou.

LIDL Romania: Surpriza Oferita Romanilor EXCLUSIV in Weekend

LIDL Romania prezinta mai jos cateva dintre produsele cu specific britanic si irlandez pe care le putem cumpara din oricare dintre magazinele sale din toata Romania si exista o varietate serioasa. Produsele pe care cei de la LIDL Romania le pun la dispozitia clientilor in aceasta perioada sunt oferite exclusiv acum, urmand ca dupa expirarea campaniei ele sa dispara din cadrul locatiilor sale din toata tara, deci e bine sa stiti acest lucru acum.

LIDL Romania are toate produsele disponibile deja la rafturile magazinelor sale din toata tara, deci puteti merge in oricare dintre locatiile din Romania pentru a gasi produsele din catalogul de mai sus. Ele nu sunt vandute cu reducere in momentul de fata de catre LIDL Romania, ci doar la pret special si nu conteaza daca aveti un card LIDL Plus, sau nu, pentru ca pretul final va fi acelasi oferit de catre lantul de supermarket-uri pentru toata lumea.

LIDL Romania mai are si alte surprize grozave pregatite de catre clientii din toata Romania, astfel ca in urmatoarele zile probabil ca vom afla si ce alte noutati exista pentru noi.