Raiffeisen Bank: Oficial, Schimbarile Anuntate Clientilor

Raiffeisen Bank buguri

Raiffeisen Bank a dezvaluit o noua serie de schimbari pe care le ofera clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa imbunatateasca experienta de care ei au parte acum. Raiffeisen Bank a anuntat ca a modificat aplicatia Smart Mobile pentru telefoanele mobile, ea fiind gandita pentru a le oferi acum tuturor clientilor performante mai bune, dar si rezolvari de probleme care au fost raportate de catre cei care o folosesc in fiecare zi.

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de importante sunt serviciile sale bancare pentru clientii din toata Romania, astfel ca a decis sa le ofere tuturor romanilor posibilitatea de a se bucura de o aplicatie mobila mai buna. Vorbim doar despre aplicatia Raiffeisen Bank pentru telefoanele iPhone deoarece ea este singura imbunatatita, cea pentru telefoanele Android ramanand fara vreo imbunatatire facuta pana in momentul de fata, ceea ce e o veste proasta.

Raiffeisen Bank: Oficial, Schimbarile Anuntate Clientilor

Raiffeisen Bank a rezolvat problemele pe care le-au raportat clientii sai din Romania, astfel ca dupa instalarea actualizarii ar trebui sa beneficiem de o experienta mult mai buna decat cea anterioara. Din pacate cei de la Raiffeisen Bank nu au implementat de aceasta data functii noi pentru aplicatia pe care o ofera pentru telefoanele mobile, ci doar rezolvari de probleme, dar actualizarea anterioara a adus una dintre cele mai utile de pana acum.

Raiffeisen Bank a implementat in actualizarea anterioara a aplicatiei sale pentru telefoanele iPhone o noua functie care permite actualizarea datelor personale direct din aplicatie, fara a mai merge la banca. Aceasta functie este disponibila pentru toti clientii Raiffeisen Bank care folosesc aplicatia pentru iPhone, astfel ca ea va scuteste de sunat la telefon sau mers intr-o agentie pentru a va actualiza datele personale, ceea ce este o veste excelenta.

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de important este sa le ofere clientilor sai noutati de acest gen, asa ca ar trebui sa va actualizati constant aplicatiile pentru telefoanele mobile pentru a beneficia de ele.