Samsung GALAXY S22: Noua Camera Speciala pentru Telefoane

Samsung GALAXY S22 rgbw

Samsung GALAXY S22 va avea o noua camera speciala implementata de catre compania Samsung, coreenii incercand sa le ofere clientilor experiente mult mai bune in materie de fotografie. Samsung GALAXY S22 trebuie sa concureze mai serios cu telefoanele Huawei cand vine vorba despre fotografie, astfel ca o schimbare din acest punct de vedere ar fi una de foarte bun augur pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a face poze de calitate mai buna.

Samsung GALAXY S22 ar putea fi lansat de catre compania Samsung cu o noua camera speciala care deja a fost verificata in modelele de test ale companiei coreene, deci poate fi oferita fara probleme. Noua camera care ar urma sa ajunga in Samsung GALAXY S22 ar fi un senzor de imagine RGBW de 50 de megapixeli, iar daca e sa facem estimari, atunci modelul Ultra pare cel care ar trebui sa aiba inclusa aceasta schimbare importanta pentru serie.

Samsung GALAXY S22: Noua Camera Speciala pentru Telefoane

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa poata face poze mult mai bune in conditii de contrast ridicat, insa senzorii de imagine RGBW sunt folositi inca de acum 6 ani de zile in telefoanele mobile. Huawei a fost prima companie care a implementat un asemenea tip de senzor de imagine in telefoanele sale, iar acum Samsung GALAXY S22 pare sa fie pregatit deasemenea pentru a profita de aceasta tehnologie care se poate dovedi a fi foarte utila.

Samsung GALAXY S22 ar putea oferi performante foto cu mult superioare fata de cele ale telefoanelor produse de catre compania Huawei, iar asta in conditiile in care chinezii domina piata din acest punct de vedere. Ei o domina de foarte multa vreme deja, astfel ca un Samsung GALAXY S22 care sa ofere asemenea beneficii pentru clienti ar fi o veste grozava, dar ar putea forta inclusiv Apple sa-si imbunatateasca telefoanele cu camere similare.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie lansat in luna ianuarie a anului viitor de catre compania Samsung, deci pana atunci vom afla cu siguranta mai multe detalii despre ceea ce urmeaza sa ne aduca.