Kaufland: Oficial, e GRATUIT Clientilor Exclusiv in Weekend

Kaufland plaja

Kaufland a anuntat o noua surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod gratuit ceva de care oricare dintre ei se va putea bucura, insa exclusiv in acest weekend. Mai exact, Kaufland ofera invitatii duble gratuite la doua concerte care vor avea loc la mare in perioada urmatoare, iar oricine poate profita pentru a castiga gratuit unele dintre cele cateva zeci de invitatii care sunt oferite chiar acum.

Kaufland surprinde cu decizia de a le oferi clientilor exclusiv in acest weekend posibilitatea de a primi gratuit ceea ce ofera, iar daca va uitati cu atentie, veti vedea ca merita sa participati la campanie. Conform celor de la Kaufland, cele doua evenimente urmeaza sa aiba loc in 12 si 14 august in Romania, iar pentru ambele ofera in total nu mai putin de 50 de invitatii, plus inca 25 pentru un after party care va avea loc dupa unul din concerte.

Kaufland: Oficial, e GRATUIT Clientilor Exclusiv in Weekend

Kaufland le cere romanilor din toata tara sa publice comentarii la postarea de mai jos cu un tag pentru persoana pe care ar decide sa o ia cu ei la evenimentul la care vor sa fie prezenti. Kaufland va alege castigatorul in baza comentariului lasat in cadrul retelei de socializare, deci va fi vorba despre o tragere la sorti, iar cel mai norocos dintre romanii care vor participa ar putea avea sansa de a castiga o invitatie pentru noul eveniment.

Kaufland le va oferi clientilor din toata Romania premiile pana cand vor avea loc cele doua evenimente, ele fiind organizate la malul marii, dar cum foarte multa lume se afla acolo in aceasta perioada, e locatia perfecta. Kaufland stie foarte bine ca romanii asteapta de foarte multa vreme sa participe la evenimente de acest gen, asa ca vorbim despre vesti extrem de bune care vin pentru clientii din toata tara, care vor putea castiga si premii pe masura asteptarilor.

Kaufland mai are si alte surprize grozave pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, iar pe website-ul sau le puteti gasi pe toate in momentul de fata, daca sunteti interesati.