ING Bank: Noua AVERTIZARE pentru Toti Clientii din Romania

ING Bank verificare

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, iar clientii sai ar trebui sa stie despre o noua avertizare care ii vizeaza pentru ca problema care ii vizeaza este una extrem de serioasa. Mai exact, atacurile de tip phishing care vizeaza clientii ING Bank continua in aceasta perioada, astfel ca vin in continuare email-uri cu mesaje malitioase menite sa-i pacaleasca pe romani sa-si cedeze datele catre cei care vor sa le preia conturile si banii din ele.

ING Bank incearca de foarte multa vreme sa ii faca pe clientii sai din toata Romania constienti in legatura cu problemele care exista in momentul de fata in legatura cu atacurile de tip phishing, iar asta pe masura ce ele continua. Ceea ce vedeti mai jos este un nou format pentru atacurile de tip phishing care ii vizeaza pe clientii ING Bank din toata Romania, cei care sunt in spatele acestei campanii folosind diverse metode pentru a ii pacali pe clientii romani.

ING Bank: Noua AVERTIZARE pentru Toti Clientii din Romania

ING Bank verificare alerta

ING Bank incearca sa ii avertizeze pe clientii sai in legatura cu aceste campanii de tip phishing pentru ca in cazul in care banii lor sunt furati din conturi, recuperarea devine extrem de dificila. Noile prevederi PSD2 impuse la nivel European fac foarte dificila recuperarea banilor clientilor atunci cand acestia sunt furati printr-un transfer facut direct din cont, asa ca de aceea este extrem de important ca toti clientii sa fie extrem de vigilenti atunci cand primesc mesaje ce par a veni de la banca.

ING Bank nu trimite mesaje precum cel de mai jos, banca spunand in repetate randuri ca mesajele care vin de la aceste entitati nu au vreo legatura cu ea, sau modul in care arata mesajele venite de la ea. Din pacate nu toata lumea reuseste sa isi dea seama in avans cum arata mesajele care vin de la banca, astfel ca din pacate multe persoane ajung sa fie pacalite de catre campaniile de tip phishing pe care hackerii le desfasoara in toata tara.

ING Bank ofera ajutor pentru clientii sai din toata Romania prin intermediul liniei de suport telefonic pe care o are in tara noastra, astfel ca acolo puteti obtine toate informatiile pentru a va proteja.