Netflix: Anunt Oficial, ce se Intampla cu un Serial Popular

Netflix deznodamant

Netflix are vesti bune si nu prea bune pentru abonatii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca a dezvaluit in sfarsit decizia importanta luata in legatura cu un serial extrem de popular pe care ni-l ofera. Netflix a decis sa anunte ca noul sezon, si ultimul, al serialului Lucifer, va fi disponibil incepand cu data de 10 septembrie pentru abonatii din toata lumea, iar asa se va incheia povestea care a tinut cu sufletul la gura foarte multi fani a-i serialului salvat de platforma.

Netflix a surprins multa lume cand a anuntat initial ca va salva acest serial inainte de a fi anulat complet, iar acum continua sa ne ofere o poveste care sa fie atractiva din multe puncte de vedere. Cei de la Netflix au lansat cu doar cateva luni in urma o parte din ultimul sezon al serialului Lucifer, iar acum au anuntat ca pe data de 10 septembrie vor publica si ultima parte pentru abonatii din intreaga lume care abia asteapta sa vada cum se va termina povestea.

Netflix: Anunt Oficial, ce se Intampla cu un Serial Popular

Netflix deznodamant lucifer

Netflix a primti multe cereri de la fani pentru a nu anula ultimul sezon din Lucifer, insa a decis ca pana la urma decizia cea mai buna este de a incheia povestea in acest an si de a se concentra pe alte titluri. Netflix are foarte multe seriale populare disponibile in platforma sa de streaming video la cerere, iar Lucifer a iesit in evidenta prin relansarea pe care platforma i-a oferit-o, insa doar pentru a fi anulat la cam 2 ani de la preluarea sa.

Netflix nu a anuntat planuri de a face alte seriale bazate pe acesta, deci ramane sa vedem ce alte titluri va mai anunta in perioada urmatoare, mai ales ca are destule noutati foarte interesante pregatite. Netflix a decis ca in 2021 sa lanseze mai multe filme si seriale noi decat in 2020, facand si investitii pe masura, asa ca s-ar putea sa avem parte de mai multe surprize grozave in curand pentru ca inca mai avem destule luni din 2021.

Netflix si-a facut o misiune din a le oferi abonatilor doar cel mai bun continut pentru a se putea bucura de povesti grozave in cadrul platformei sale, iar pe 10 septembrie va publica finalul celei care a avut in centru serialul Lucifer.