Vodafone: Surpriza Uriasa, ce le Ofera Gratuit Clientilor

Vodafone card

Vodafone a anuntat in mod oficial o noua surpriza uriasa pentru clientii sai din toata Romania, una despre care putina lume stie, dar una de care foarte multi clienti ar trebui sa profite pentru ca ea e una foarte buna. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de un bonus de 50 de LEI pe cardurile Revolut daca decis sa isi faca unul prin intermediul platformei Vodafone Club.

Vodafone a anuntat astazi aceasta surpriza speciala care este oferita pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca vorbim despre ceva de care poate profita oricine chiar de acum, daca este interesat. Cei de la Vodafone au avut acum cateva luni o alta promotie cu Revolut pentru clientii care au cartele prepay, insa acum totul este oferit pentru oricare dintre clienti, atat timp cat ei folosesc Vodafone Club pentru a isi face si un card la Revolut.

Vodafone: Surpriza Uriasa, ce le Ofera Gratuit Clientilor

Vodafone este primul operator de telecomunicatii care a avut promotii de acest gen care au implicat Revolut, dar asta in principal pentru ca nu are servicii financiar – bancare pentru clientii sai. Indiferent de situatie, Vodafone ii ajuta pe romani sa profite de un bonus de 50 de LEI atunci cand isi fac un card Revolut si daca erati de mult dornici sa incercati platforma, poate ca ar trebui sa va uitati cu atentie la ceea ce este oferit prin intermediul ei.

Vodafone permite inclusiv efectuarea de plati pentru serviciile sale prin intermediul platformei Revolut, asa ca nu puteti sa va faceti griji din acest punct de vedere pentru ca utilizarea cardurilor este simpla. Vodafone va permite sa profitati de aceasta oferta, insa cardul il faceti direct la Revolut, deci va trebui sa respectati oricare dintre regulile care sunt impuse de catre institutia financiara pentru a avea un card bancar emis pentru utilizare.

Vodafone are toate detaliile despre aceasta oferta disponibile in cadrul sectiunii Vodafone Club disponibila in aplicatia MyVodafone, asa ca doar acolo puteti vedea informatiile.