BCR Romania: Anuntul Oficial, Noutatile pentru Toti Clientii

BCR Romania profil

BCR Romania a facut un anunt oficial cu privire la o serie de noutati importante pe care le ofera pentru oricare dintre clientii din toata Romania, iar asta pentru ca banca a facut schimbari de bun augur. BCR Romania a decis sa-si actualizeze aplicatiile George pentru iPhone si Android, clientii din toata Romania putandu-se bucura acum de o metoda noua de a isi administra conturile bancare direct de pe telefoanele mobile pe care le folosesc in fiecare zi.

BCR Romania surprinde multa lume cu aceasta decizie pe care a luat-o, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de schimbari care pot fi extrem de utile pentru clientii care zilnic ii folosesc serviciile. BCR Romania a implementat in cadrul aplicatiilor George un sistem numit “multiprofile”, adica ofera optiunea de a accesa ma imulte conturi bancare folosind unul singur cont din platforma, iar asa clientii ar putea sa administreze rapid banii pe care-i au.

BCR Romania: Anuntul Oficial, Noutatile pentru Toti Clientii

BCR Romania a luat o decizie extrem de buna pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca nu-i mai obliga sa foloseasca diverse conturi George pentru a administra mai multe conturi. In mod teoretic, aceasta modificare ar trebui sa le ofere clientilor o experienta mult mai buna si mai simpla pentru a beneficia de serviciile BCR Romania, dar desigur ca trebuie sa va configurati in prealabil tot sistemul pentru a beneficia de schimbare.

BCR Romania spune deasemenea ca a implementat si ceea ce numeste George Messenger, adica o platforma prin care clientii pot afla rapid informatii despre serviciile bancare direct din aplicatie. Vorbim practic despre o interfata de chat in care un robot virtual ii ajuta pe clientii care folosesc platforma George astfel incat acestia sa nu fie nevoiti sa apeleze BCR Romania, sau sa mearga intr-o agentie, pentru a obtine acele informatii.

BCR Romania a actualizat atat aplicatia pentru iPhone, cat si pe cea pentru Android, cu aceasta modificare, asa ca in mod teoretic oricare dintre clientii sai se va putea bucura de schimbarile oferite acum.