Valeriu Gheorghita: Mesaj Important pentru Romani in Valul 4

Valeriu Gheorghita Mesaj Important Romani Valul 4

Valeriu Gheorghita transmite un mesaj foarte important pentru toti romanii din tara in plin val 4 de infectari cu noul Coronavirus, coordonatorul campaniei de vaccinare incercand sa ii convinga pe oameni ca vaccinarea ramane singura solutie pentru protectie eficienta.

Valeriu Gheorghita le spune romanilor ca inclusiv atunci cand se afla in concediu la mare, sau oriunde altundeva, ar trebui sa fie foarte atenti si sa respecte masurile de protectie impotriva Coronavirus pentru a nu risca o infectare si sa se gandeasca serios la vaccinare.

“Ne aşteptăm să primim cât mai multe persoane să se vaccineze, vaccinarea în sine este un gest de normalitate, este un gest de responsabilitate şi de solidaritate. Nu trebuie privită ca pe ceva ieşit din comun. În momentul de faţă avem date de siguranţă, de eficienţă, de eficacitate, avem scheme de vaccinare pe care le putem folosi, vaccinuri care sunt cât se poate de sigure. Cred că principala soluţie pentru controlul pandemiei şi acum şi pe termen mediu şi lung rămâne vaccinarea.

Ne aflăm astăzi aici tocmai pentru a fi alături de oameni, a înţelege că ori de câte ori suntem în concedii, în vacanţă, este bine să respectăm măsurile de prevenţie. Ne uităm la ce se întâmplă în Grecia, staţiuni turistice care în momentul de faţă sunt pe o creştere importantă a numărului de cazuri, Grecia este într-o zonă roşie, avem această responsabilitate de a menţine activităţile deschise pentru toată lumea, trebuie să înţelegem că sănătatea este cel mai de preţ lucru pe care îl avem şi nu este bine să îl pierdem şi să ignorăm acest lucru important pentru noi toţi.”