BRD Romania: Anunt de ULTIMA ORA, cum Sunt Clientii Afectati

BRD Romania lucrari you

BRD Romania a emis un anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ce se intampla pentru ca e posibil sa fii printre cei afectati. Mai exact, BRD Romania a anuntat ca in aceasta seara, intre orele 22:00 – 00:00 urmeaza sa efectueze o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciul YOU BRD, astfel ca unele dintre functionalitatile pe care le ofera nu vor fi disponibile in acea perioada.

BRD Romania a facut anuntul pentru ca toti clientii din Romania pentru care se va resimti impactul acestor schimbari sa stie ce se intampla si sa fie pregatiti pentru perioada in care vor avea loc lucrarile. Cei de la BRD Romania, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, spun ca in acea perioada de 2 ore serviciul YOU BRD urmeaza sa fie cam in totalitate indisponibil, semn ca se lucreaza la nivelul intregii infrastructuri oferite pentru el.

BRD Romania: Anunt de ULTIMA ORA, cum Sunt Clientii Afectati

BRD Romania lucrari you brd

BRD Romania spune ca aplicatia YOU BRD nu va fi disponibila, iar clientii nu vor primi notificari push in telefoane pentru validarea tranzactiilor pentru cumparaturile pe care le fac online. Practic, acei clienti care folosesc serviciul YOU al BRD Romania nu vor putea face mai nimic prin intermediul aplicatiei, desi nu e clar daca doar cea pentru telefoane mobile, sau si cea online, insa e bine sa fiti pregatiti pentru orice situatie si sa stiti ca e posibil sa nu puteti face nimic prin el la noapte.

BRD Romania nu face foarte des lucrari de acest gen, insa atunci cand le face, iata ca ele afecteaza serviciile intr-o mare masura, ceea ce sugereaza faptul ca se fac si modificari importante. Desigur ca BRD Romania nu a spus ce fel de modificari sunt facute pentru serviciile sale, si e de asteptat sa nu fie oferite detalii pentru clienti, astfel ca ramane de vazut daca va fi dezvaluit ceva intr-o viitoare actualizare pentru aplicatiile mobile ce ofera acces la YOU BRD.

BRD Romania a creat platforma YOU pentru a o inlocui pe cea MyBRD, o parte dintre clientii vechii platforme fiind deja mutati in cea noua de catre banca inca din cursul lunilor trecute.