Telekom Continua Surprizele Clientilor, ce Mai Ofera Gratuit

Telekom actiuni

Telekom continua sa le ofere surprize grozave clientilor sai din toata Romania, astfel ca le ofera i ncontinuare gratuti ceea ce multi probabil ca nu mai sperau sa primeasca in aceasta perioada. Mai exact, cei de la Telekom continua sa desfasoare tombola prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de premii gratuite in baza abonamentelor si cartelelor prepay pe care le folosesc in viata de zi cu zi, si inca mai exista cate ceva de castigat.

Telekom le ofera clientilor aceste surprize gratuite doar daca ei aleg sa participe la tombola pe care o desfasoara in aceasta perioada si puteti vedea ce anume trebuie facut pentru a primi ceea ce este oferit. Telekom le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga zeci de premii gratuite zilnic daca intra in aplicatia MyTelekom si intreprind diverse actiuni, sau raspund la ghicitorile care fac parte din aceasta campanie speciala derulata de operator.

Telekom Continua Surprizele Clientilor, ce Mai Ofera Gratuit

Telekom are deasemenea inclusiv premii saptamanale, sau lunare, mult mai importante decat cele zilnice, dar asta e perfect normal pentru un asemenea tip de tombola pe care o desfasoara in momentul de fata. Telekom le cere clientilor din Romania sa foloseasca aplicatia MyTelekom pentru a-si reinnoi abonamentele, pentru a face reincarcari pentru cartele prepay, pentru a schimba abonamentele, a plati facturi, sau pentur a activa factura electronica.

Telekom a facut deja multi clienti fericiti cu aceasta tombola pe care o desfasoara in toata Romania si va incerca sa-i mai faca si pe altii pentru ca inca mai are foarte multe premii grozave de oferit. Telekom stie foarte bine cat de important este sa le ofere clientilor din toata Romania motive multe sa ii ramana fideli, iar tombolele de acest gen au fix acest scop, el fiind indeplinit pe masura, promotia continuand inclusiv in august, pana la finalul lunii.

Telekom mai are si alte surprize grozave disponibile in cadrul website-ului sau, iar pentru a le descoperi pe toate trebuie doar sa il accesati si sa vedeti ce conditii exista pentru a putea primi gratuit ceea ce e oferit.