WhatsApp: Schimbarea NEASTEPTATA Lansata in Mod Oficial

WhatsApp corectare

WhatsApp surprinde lumea cu o noua schimbare pe care a lansat-o in mod neasteptat pentru utilizatorii din intreaga lume si vorbim despre ceva care vine ca o noutate extrem de buna pentru noi toti. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa lanseze pentru platforma online o noua interfata speciala care ofera posibilitatea de a edita pzoele pe care le trimitem catre oricare dintre persoanele cu care purtam conversatii in fiecare zi din telefoane sau PC-uri.

WhatsApp a surprins foarte multa lume cu decizia de a lansa o asemenea schimbare pentru noi toti, iar asta pentru ca nu au aparut detalii cu privire la faptul ca lucreaza la o asemenea modificare. Puteti vedea mai jos o imagine cu schimbarea noua pe care WhatsApp o lanseaza pentru WhatsApp Web, ea fiind surprinsa intr-o captura de ecran de catre cineva care are noua functionalitate disponibila in cadtul platformei online pe care o ofera compania.

WhatsApp: Schimbare Total NEASTEPTATA Lansata in Mod Oficial

WhatsApp corectare poze

WhatsApp ne ofera posibilitatea de a taia pozele inainte de a le trimite, de a folosi ustensile pentru a desena peste ele, sau chiar de a adauga texte, daca dorim sa facem acest lucru inainte de partajare. Optiunea de a aplica stickere, sau emoticoane, este deasemenea disponibila, iar WhatsApp a implementat si optiuni pentru a anula modificarile, sau a le reface, deci nu trebuie sa ne facem griji daca am gresit cu vreo modificare deoarece ea poate fi anulata rapid.

WhatsApp are in aplicatiile pentru telefoane mobile de ceva vreme functii de acest gen implementate, insa in cele pentru platforna online nu a fost disponibil ceva similar pana in momentul de fata. E surprinzator ca WhatsApp a decis sa ofere o asemenea functie si pentru WhatsApp Web, insa mai mult ca sigur vor fi destui oameni care se vor bucura ca ea exista si probabil ca vor incepe sa o foloseasca destul de rapid dupa ce vad ca o au disponibila.

WhatsApp va mai lansa si alte functii grozave in viitorul apropiat pentru toti utilizatorii, astfel ca ramane sa vedem ce anume va mai fi disponibil pentru noi toti in cadrul platformei.