Netflix: Decizia Uimitoare, Mesaj pentru Milioane de Oameni

Netflix a anuntat o noua decizie complet surprinzatoare care vizeaza milioane de oameni, compania americana dorind sa faca ceva ce putine au mai reusit inaintea sa, iar asta e o veste foarte interesanta. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa faca o serie de noi reality show-uri pentru abonatii din platforma de streaming video la cerere, insa participarea la acestea este deschisa pentru milioane de oameni din SUA, Canada, Marea Britanie si Irlanda.

Netflix nu a mai luat pana acum o decizie care sa vizeze atat de multa lume, compania preferand de obicei sa se limitze la un numar mult mai restrans de oameni, dar acum merge intr-o cu totul alta directie. Netflix a facut inclusiv o sectiune speciala in website-ul sau pentru continut de acest gen, iar acolo toate persoanele din aceste tari, care au minim 18 ani, se pot inscrie pentru a fi alesi in vederea participarii la productia viitoarelor titluri ale companiei.

Netflix: Decizia Uimitoare, Mesaj pentru Milioane de Oameni

Netflix cauta oameni obisnuiti care ar fi dornici sa participe la urmatoarele sale serii de acest gen, compania sperand sa gaseasca noi talente care sa poata fi folosite in viitor in si mai multe productii. Netflix spune ca orice fel de persoana care aplica pentru a face parte din viitoarele productii ale companiei va fi luata in considerare pentru mai multe dintre cele avute in vedere de companie, ele trebuind sa trimita un clip video de 1 minut cu o prezentare proprie.

Netflix surprinde cu decizia de a deschide un casting la care poate sa participe atat de multa lume, in special cei care nu au vreo experienta in domeniul filmelor, sau a serialelor TV. In ciuda acestui lucru, cei de la Netflix ne-ar putea aduce pe micile ecrane oameni care poate ca in alte conditii n-ar fi avut sansa de a arata ca au talentul necesar pentru a fi actori, sau de a fi placuti de catre public din intreaga lume, asa ca ramane sa vedem ce va fi produs.

Netflix nu a anuntat o data limita pana la care lumea se poate inscrie in aceasta platforma, asa ca oricine poate participa de oricand doreste sa faca acest lucru.