WhatsApp: Noua Schimbare SECRETA Dezvaluita pentru Telefoane

WhatsApp editare

WhatsApp are o noua schimbare secreta facute pentru telefoane, platforma de mesagerie dorind in continuare sa le ofere utilizatorilor doar cele mai bune experiente pentru folosirea serviciilor sale. In aceasta idee, dupa ce a fost facuta o modificare importanta in aplicatia WhatsApp pentru iPhone in vederea editarii pozelor si clipurilor video, iata ca aceeasi modificare este pregatita pentru a fi oferita inclusiv in telefoanele cu sistem de operare Android.

WhatsApp are dezvaluita mai jos aceasta modificare importanta pe care compania din spatele platformei de mesagerie vrea sa o ofere pentru telefoane si in baza a ceea ce se vede, ea va fi una buna. WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a edita mai usor pozele si clipurile video pe care le trimitem catre alte persoane de pe telefoanele Android, interfata nou aducand acces mai facil la functiile acestea fara a mai fi nevoiti sa le cautam prin diverse meniuri.

WhatsApp: Noua Schimbare SECRETA Dezvaluita pentru Telefoane

WhatsApp editare poze videoWhatsApp editare poze video

WhatsApp adauga in partea inferioara a ecranului acestei interfete o bara cu scurtaturi pentru diversele functii care permit editarea pozelor si clipurilor video mult mai usor decat in mod obisnuit. Cei de la WhatsApp au facut aceasta modificare importanta fara sa fie nevoie de prea multe cereri din partea oamenilor care folosesc aplicatia in telefoanele cu sistem de operare Android, ea fiind adusa in iPhone de cateva luni bune, deci era de asteptat sa ajunga si in platforma Google.

WhatsApp mai pregateste si alte schimbari majore pentru aplicatiile sale, insa chiar recent a implementat in WhatsApp Web o modificare oarecum similara pentru editarea de poze si clipuri video. Se pare ca WhatsApp vrea sa puna mai mult accent pe imbunatatirea experientei de a trimite acest tip de continut catre diversi utilizatori, astfel ca nu ar fi o mare surpriza daca vom vedea mai multe schimbari de acest gen pentru aplicatiile sale.

WhatsApp va oferi aceasta noua functionalitate pentru toata lumea undeva in viitorul nu foarte indepartat, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca ea sa fie finalizata inainte de a fi oferita in mod oficial.