Android: Schimbarea Extrem de IMPORTANTA pentru Telefoane

Android are facuta o schimbare extrem de importanta pentru telefoane incepand cu versiunea 12, sistemul de operare urmand a le permite utilizatorilor sa se bucure de functionalitati pe care putini le asteptau. Mai exact, cei de la Google s-au gandit ca n-ar strica sa imbunatateasca semnificativ sistemul de cautare universala care este disponibil pentru Android, iar mai sus aveti un clip video care ne prezinta o parte dintre modificari.

Android are dezvaluita aceasta modificare uriasa in cel de-al patrulea build beta al versiunii 12, compania Google incercand sa imbunatateasca semnificativ experienta de care au parte utilizatorii cu telefoane. Puteti vedea in clipul video de mai sus ca Google va implementa optiunea de a face cautari mult mai “adanci” in sistemul de operare, inclusiv prin aplicatiile pe care le avem instalate in dispozitivele noastre si vom putea accesa chiar sectiuni din aplicatii multumita acestei modificari majore.

Android: Schimbarea Extrem de IMPORTANTA pentru Telefoane

Android a modificat sistemul de cautare universala pentru a afisa inclusiv functiile pe care le ofera aplicatiile pentru telefoanele utilizatorilor, astfel ca inregistrarea unei poze, a unui video, sau pornirea unei melodii devin mai simple. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum sunt listate acum functiile aplicatiilor pentru Android multumita acestui nou sistem, iar asta este una dintre cele mai importante modificari pe care compania Google o va face pentru sistemul sau de operare.

Android are aceasta modificare facuta pentru Pixel Launcher, insa oricare dintre producatorii de telefoane o poate oferi deasemenea si nu e exclus ca in Google Play Store sa apara diverse launchere care sa ofere sistemul. Cei de la Google surprind cu aceasta idee foarte interesanta pe care au avut-o, iar oricine ar putea sa se bucure de acest sistem daca el va fi oferit de catre producatori, sau diversi dezvoltatori de aplicatii, dar despre asta nu stim prea multe inca.

Android va fi lansat in versiunea sa finala spre finalul acestei luni, astfel ca nu mai avem chiar atat de asteptat pana cand ne vom putea bucura de surprizele oficiale pe care ni le va oferi.