Cum au fost Facute Vaccinurile Atat de Repede si Pericolul Variantei Delta

Cum au fost Facute Vaccinurile Atat de Repede si Pericolul Variantei Delta

Vaccinurile impotriva COVID-19 au fost dezvoltate in timp record, iar asta a ridicat multe semne de intrebar ein randul multor oameni, insa mai jos aveti o explicatie cu privire la motivele multumita carora dezvoltarea lor a fost atat de rapda.

Mai mult decat atat, aveti si marturia unui doctor din SUA cu privire la pericolul pe care il reprezinta varianta Delta a Coronavirus pentru tinerii care ajung tot mai des in spitale in aceasta perioada si fac forme mult mai grave decat se credea.

“un clip de la Louisiana State University din SUA, care încearcă să răspundă la întrebarea – cum de a fost vaccinul gata așa repede?
se spune că românul se supără dacă nu îl inviți la petrecere și nu vine dacă îl inviți.
dacă primăria este surprinsă de prima zăpadă și nu are pregătit echipamentul și materialul antiderapant – ne supărăm (pe bună dreptate)!
dacă primăria are totul pregătit din timp, devenim suspicioși și ne întrebăm de unde știa primarul să pregătească echipamentul de deszăpezire
cum de a fost vaccinul gata așa repede? există echipe de cercetători care au anticipat că vom avea o epidemie și care lucrează la vaccinuri de mult timp – pentru că asta este meseria lor!
este cineva din jur suspicios că îți faci treaba “prea bine”?
care este meseria ta?
haideți să ne facem cu toții meseria noastră și să avem încredere în ceilalți profesioniști!”