WhatsApp: Noua Schimbare SECRETA Descoperita in Aplicatie

WhatsApp povestiri

WhatsApp are o noua schimbare secreta dezvaluita in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume, platforma de mesagerie dorind sa le ofere oamenilor ceva la care putini s-ar fi asteptat. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a vedea statusuri de la companiile care au conturi in platforma, asa cum se intampla si in cazul functiei status pe care compania americana o ofera pentru oamenii obisnuiti.

WhatsApp lucreaza in secret la aceasta modificare de ceva vreme pentru toata lumea, insa abia acum a fost ea descoperita si nu se stie momentan cat va mai dura pana cand va fi oferita in mod oficial. Schimbarea e in continuare secreta pentru ca WhatsApp vrea sa o finalizeze inainte de a o oferi pentru companii si restul utilizatorilor astfel incat ea sa nu genereze probleme in momentul in care oamenii vor incepe sa o foloseasca la scara mai larga.

WhatsApp: Noua Schimbare SECRETA Descoperita in Aplicatie

WhatsApp povestiri companii

WhatsApp le va oferi companiilor o sectiune speciala in cadrul aplicatiei pentru a publica statusuri care vor fi vizibile pentru toti cei care le vor accesa profilul, astfel ca vom putea vedea rapid noutati de la ele. Conform celor care au descoperit aceasta functie noua, se pare ca totul ar urma sa functioneze la fel precum in cazul Facebook, adica vom avea optiunea de a vedea poza de profil, sau statusul companiei, in sectiunea ei dedicata din cadrul WhatsApp.

WhatsApp ofera de ani de zile o functie speciala pentru ca oamenii sa publice povesti despre viata lor, iar acum companiile vor putea face exact acelasi lucru, urmand a transmite orice vor. De la informatii despre produse, sau schimbari care vor fi disponibile in magazinele proprii, companiile vor putea folosi WhatsApp pentru a publica statusuri vizibile catre oricine, poate chiar si in sectiunea speciala de povesti din aplicatie, daca urmariti acea companie.

WhatsApp inca nu a spus nimic despre aceasta schimbare la care lucreaza, dar este destul de clar faptul ca ea va fi disponibila in viitorul nu foarte indepartat pentru noi toti.