Windows 10: Atentie la Schimbarile Anuntate Oficial Recent

Windows 10 incredere

Windows 10 are o serie de noi schimbari anuntate in mod oficial recent de catre compania Microsoft, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o serie de schimbari importante la care multi nu se asteptau. Mai exact, cei de la Microsoft au lansat noile actualizari pentru luna august care sunt disponibile pentru Windows 10, iar in cadrul lor au rezolvat o serie de probleme foarte serioase raportate de catre oameni pentru PC-uri.

Windows 10 are aceste schimbari disponibile chiar din momentul de fata, astfel ca oricine este intresat de ele poate sa le implementeze in propriul PC, insa desigur ca trebuie sa o faceti cu grija pentru ca pot aparea probleme. Una dintre vulnerabilitatile importante pe care Microsoft le-a descoperit pentru Windows 10 pana in momentul de fata, cunoscuta cu denumirea PrintNightmare, a fost rezolvata ca parte a actualizarilor lansate chiar recent, ea fiind clasificata ca o vulnerabilitate foarte serioasa.

Windows 10: Atentie la Schimbarile Anuntate Oficial Recent

Windows 10 nu are totusi doar aceste modificari facute, iar asta pentru ca a fost rezolvata inclusiv o problema din cauza careia aplicatiile care pot porni jocuri pentru PC-uri nu puteau sa faca acest lucru, afisand diverse erori. Separat de asta, Microsoft a incercat sa implementeze noi rezolvari pentru problemele cu performantele in jocurile rulate pe Windows 10, dar si rezolvari pentru sistemul de cautare, care nu functiona chiar atat de bine pentru toti cei care doreau sa-l foloseasca pe PC-uri.

Windows 10 a rezolvat deasemenea si diverse alte probleme mai mici raportate de catre oameni, inclusiv cea cu sunetul cand este folosit un gamepad pentru jocuri, deci si asta ar trebui sa revina la normal. Windows 10 are distribuite aceste actualizari pentru toata lumea de la bun inceput, fara vreo restrictie, iar asta deoarece Microsoft pare sa fie sigura ca totul a fost facut suficient de bine pentru a fi oferit la scara larga fara frica aparitiei unor probleme.

Windows 10 a avut mai totdeauna probleme cu actualizarile lansate de catre Microsoft in asemenea moduri, asa ca ar trebui sa fiti foarte atenti la ceea ce instalati pentru ca s-ar putea sa aveti batai de cap mai mari decat va imaginati.